Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Maremar

Maremar

Teatre Teatre Poliorama , El Raval Fins al diumenge 12 gener 2020
Recomanat
4 de 5 estrelles
Maremar
© Mar Orfila Maremar

Time Out diu

4 de 5 estrelles

A Dagoll Dagom el que millor li ha anat al llarg de la seva ja llarga història és el mar. Em refereixo, esclar, a 'Maricel'. Amb 'Maremar' tornen al mar, al viatge, però en lloc de l’imponent galió, hi ha les pasteres de la immigració. I és que la dramatúrgia de l’espectacle insereix l’obra de Shakespeare en el context de l’onada migratòria que inunda de cadàvers i dolor les costes del Mediterrani.

Pèricles es la faula que una dona (immensa Mercè Martínez) li explica a una nena immigrant. Una nena que plora, que crida i enllaça el seu estremidor plany amb una tonada musical a capella. Un gran moment de l’espectacle, com ho és l’escena del prostíbul, la interpretació d’'Abril 74' (el poc que hi ha de reconeixible de Lluís Llach), o el torneig de candidats. Però com passa al mateix original (aquí força condensat) 'Maremar' és una proposta extrema, una barreja entre allò bo i allò menys bo, entre l’ambició poètica i la farsa units amb prou màgia i talent, i excel·lents coreografies d’Ariadna Peya, com per a captivar.

Adaptació de l’obra 'Pèricles, Príncep de Tir' de William Shakespeare. A partir de la traducció de Salvador Oliva. Direcció: Joan Lluís Bozzo. Amb: Cisco Cruz, Helena Gispert, Júlia Jové, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Albert Triola, Marc Vilajuana.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Teatre Poliorama
Web del lloc www.teatrepoliorama.com
Telèfon de la ubicació 93 317 75 99
Adreça La Rambla, 115
Ciutat Vella
Barcelona
08002
Transport Catalunya (M: L1-L3)
Preu 9,20-39,70 €

Dates i hores

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening