Maria Estuard

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
A partir de l'obra de Friedrich Von Schiller. Versió i direcció: Sergi Belbel. Amb: Míriam Alemany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Àlex Casanovas, Carles Martínez , Fina Rius, Marc Rius.
 
Maria Estuard, reina d’Escòcia, porta anys empresonada per la seva rival Isabel, reina d’Anglaterra, que ha de fer front a la decisió de condemnar-la a mort o deixar-la viure. L’obra de Friedrich Schiller (1759-1805) és un drama històric que mostra una genial confrontació de dos reines que representen interessos polítics i religiosos oposats, però també la de dues dones que entenen la vida i l’amor des de posicions molt diferents.
 
La versió de Sergi Belbel funciona bé pel que fa al text, però menys en una posada en escena un pèl arcaica i una direcció d’actors que inclou, creiem, un error de càsting. Sílvia Bel té armes de reina, les que li falten a Míriam Alemany, de manera que el duel resulta desequilibrat. Com resulta fora de lloc el luxuriós assetjament de l’heroi romàntic Mortimer a la seva estimada.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers