Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Microteatre a les altures!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

CARLOS GIMENEZ LORENTE

Microteatre a les altures!

Un festival de teatre en un alberg modernista catalogat

Per Màrqueting Time Out
Advertising

El microteatre està de moda i les raons són clares: permet viure una experiència d’emocions concentrades, amb una idea sovint brillant, i amb els actors a només uns metres del públic. Aquesta tendència es fa visible al Festival Píndoles, que arriba a la seva tercera edició amb una programació de microobres de 15 minuts de durada.
El festival es farà a l’alberg Mare de Déu de Montserrat, situat al districte de Gràcia. L’excursió val la pena, no només per les obres de teatre que hi podreu veure, sinó també per la visita a aquesta mansió modernista, espectacular i poc coneguda. Gaudireu d’unes vistes envejables i d’una arquitectura que us deixarà amb la boca oberta, a mig camí entre l’Alhambra i el modernisme català.
Entre les parets d’aquesta magnífica casa podreu veure dotze peces inèdites seleccionades per la seva qualitat. A més, per primera vegada, la programació inclou propostes que no són exclusivament de text. El programa va des de la dansa fins a titelles per a adults i el teatre d’objectes. La dinàmica és la següent: cada dia s’hi podran veure sis microobres diferents. Cadascuna es repetirà quatre vegades, perquè el públic tingui oportunitat de veure-les totes.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising