Mili KK

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles
Mili KK
1/2
Mili KK
Mili KK
2/2
Mili KK

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Qualsevol home jove nascut abans dels anys 80 sap molt bé què significava la mili, una etapa vital de la qual cadascú en va guardar per sempre alguna historieta per explicar abans i tot d'arribar a ser un avi. Però no tothom la va fer. I alguns s'hi van oposar tot assumint les greus conseqüències penals que se’n derivaven. 'Mili KK' és justament un relat sobre com va néixer i desenvolupar-se al llarg de 30 anys el moviment d’objecció de consciència (MOC) convertit després en moviment d’insubmissió d’abast europeu i lligat al moviment pacifista.

Un relat molt ben cosit per Marc Angelet i Jumon Erra a partir de testimonis reals i profusa documentació que il·lumina la memòria històrica de l'oposició al servei militar obligatori ara que sembla que en alguns països es replanteja tornar-hi (Macron ho ha plantejat a França, però també hi ha veus en aquest sentit a Alemanya o Noruega). Una proposta que abunda en la necessitat de mantenir l’antimilitarisme i en la qual, com dèiem, destaca tant la dramatúrgia que ens apropa als fets, el ritme i la interpretació de Francesc Cuéllar, Rafa Delacroix i Alberto Lozano.

Dramatúrgia: Jumon Erra i Marc Angelet. Direcció: Marc Angelet. Intèrprets: Francesc Cuéllar, Rafa Delacroix i Alberto Lozano.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers