Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Monòlegs, musicals i concerts a l'ONYRIC Teatre Condal

Monòlegs, musicals i concerts a l'ONYRIC Teatre Condal

Descobreix tot el que t'ofereix aquesta sala del Paral·lel
Rent
© Àgata Casanovas Rent
Advertising
Teatre

Virginia Martínez. Close to Liza

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

'Close to Liza' ('A prop de Liza'). De la Minelli. Un recital per recordar les seves cançons i una oportunitat per a Virgínia Martinez Font per endinsar-se en un repertori consagrat i molt exigent del qual se’n surt amb elegància i jocs de veu molt atractius. De fet, aquest homenatge a Liza Minelli havia d'incloure algunes anècdotes vitals segons la publicitat, però en la funció del dilluns havien desaparegut.   Virginia Martínez es llança, doncs, sense gaire temps per respirar, des d'un record per a Judy Garland amb 'Over the rainbow', a capella, fins a l’inevitable 'New York, New York' passant per una dotzena de cançons i un 'medley' amb els tres temes de 'Cabaret'. El recital té encant i emoció gràcies a la compenetració entre el pianista i director musical Dani Campos i una Virgínia Martínez que ha interiorització les lletres, cantades en anglès, i ofereix una exquisida expressivitat corporal. Tot plegat brillaria més amb un millor vestuari en la primera part del recital. Veu: Virgínia Martínez. Piano i dir. musical: Dani Campos. Direcció artística: Xavi Casan. 

Time Out diu
Teatre

Rent

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Estrenada per primer cop a Nova York el 26 de gener de 1996, 'Rent' és un un clam a la llibertat i a la superació personal. La revolucionària òpera rock de Jonathan Larson, que va morir just abans de ser estrenada i que ha guanyat, entre d'altres, un premi Pulitzer, narra la història d’una generació de bohemis del barri d’East Village de Nova York que lluiten per aconseguir l’acceptació social mitjançant el seu art. Joves que compten la seva vida en cicles d’amor, que han de plantar cara a la societat superant obstacles com pagar el lloguer i que reaccionen a la proximitat de la mort celebrant la vida i l’amor.Llibret, música i lletres: Jonathan Larson. Adaptació: Daniel Anglès i Marc Gómez. Direcció: Daniel Anglès. Amb: Àfrica Alonso, Clara Altarriba, Marc Andurell, Víctor Arbelo, Iskra Bocanegra, Nil Bofill, Albert Bolea, Júlia Bonjoch, Marc Gómez, Anna Herebia, Raquel Jezequel, Edgar Martínez, Elisabeth Molet, Iñaki Mur, Xavi Navarro, Joana Rosselló.

Advertising
Teatre

Mariona Castillo. Bis a Bis

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

En el seu concert al cicle 'En Paral·lel', Mariona Castillo va desvetllar el seu secret: la seva admiració profunda per David Bisbal i va oferir un concert dedicat a aquest artista. Ara ho proclamarà ben alt a la sala gran, acompanyada per Marc Sambola a la guitarra, Dídak Fernández a la percussió i Nerea Pozo i Nacho Melús als cors. Una mirada sensible, honesta i apassionada d'alguns dels hits, de les balades més sentimentals i d'alguna joia menys coneguda del cantant passades pel sedàs, en cos i ànima, de l'actriu i cantant catalana. Amb: Mariona Castillo, Marc Sambola (guitarra), Dídak Fernández (percussió) i Nerea Pozo i Nacho Melús (cors).

Teatre

Desnéixer

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Viatge emocional i sensible sobre el nexe d’unió entre la poesia de Maria-Mercè Marçal i de Federico Garcia Lorca: la manera d’afrontar el desig, l’homosexualitat, l’anhel de llibertat, la mort tràgica i precoç... Es tracta del primer projecte conjunt d’Elena Gadel i d’Andreu Gallén, una barreja de poesia i música en un sol llenguatge a través de la música d’Andreu Gallén i la veu d’Elena Gadel.

Advertising
Venidos a Menos
© Andrea Silván
Comèdia, Monòlegs

Venidos a menos

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Un xou fresc i desenfadat, creat i protagonitzat per David Ordinas i Pablo Puyol. Un espectacle diferent (o això és el que diuen els experts... cal ser diferent); No veureu ni un concert ni un monòleg però riureu molt amb unes converses entre dos col·legues i les cançons més bèsties que hagueu escoltat mai sobre un escenari.

Teatre

Els músics de Bremen in concert

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Espectacle de teatre inclusiu amb una companyia íntegrament formada per persones amb discapacitat a fi de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura. Es tracta d'una adaptació musical de l’obra 'Els músics de Bremen' amb la incorporació de l’Albert Gràcia a la direcció. L'espectacle és una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm. Es tracta d’un projecte amb cançons originals de Keco Pujol amb temes cantats en directe i coreografies de Griselda Astudillo.

Advertising
Teatre

Plataforma. Protagonistes del mil·lenni

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Un dels objectius del projecte Onyric del Teatre Condal es tracta de potenciar i acompanyar el talent jove. Es vol apostar per noves veus en l’àmbit de l’autoria, la composició i la creació de nous musicals. I donar la primera oportunitat a intèrprets de la nova generació, presentant-los per primer cop davant del públic. Comença així el projecte Plataforma, que obrirà el Club Onyric a un dels protagonistes del mil·lenni. Busquen a un actor/actriu cantant que estigui preparat per fer el salt al món professional. A través d’un procés obert a les xarxes, s'escollirà a l’artista que protagonitzarà aquest concert. Es posarà al seu servei tot l’equip artístic i tècnic necessari perquè es presenti en societat gràcies a aquesta Plataforma única.

Teatre

Desde mi ventana. A través de los ojos de Pasek and Paul

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Història de sis joves que veuen la vida a través dels ulls dels compositors nord-americans Pasek and Paul. Uns ulls que miren per la finestra, observant el que ocorre a l'altre costat del vidre i, al seu torn, el reflex de què ocorre en el seu interior. El poeta Wallace Stevens acostumava dir que 'no sempre és fàcil notar la diferència entre pensar i mirar per la finestra'. I si no que l'hi diguin a les solitàries dones dels retrats urbans d'Edward Hopper. Una obra que sorgeix de l'admiració per la música dels compositors Benk Pasek i Justin Paul, i de la passió d'un grup d'amics per cantar i arrencar un projecte personal junts.Música i lletres: Benj Pasek and Justin Paul. Adaptació: Daniel Anglès i Marc Gómez. Direcció: Víctor González. Amb: Jana Gómez, Laura Enrech, Marina Pastor, Dídac Flores, Marc Flynn i Adrián Salzedo.

Advertising
Teatre

Anna Moliner. Jo dic sí!

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Anna Moliner oferirà un concert partint d’alguns temes del seu disc 'Scents', i passant per diferents versions de temes de musicals, de pop, o fins i tot alguna copla o algun coplet.Un concert amb interacció amb el públic, passant per molts registres i que representa molt bé la seva essència, molt personal. Tot amb un toc cabareter. Amb moments divertits i altres més emocionants, per passar una molt bona estona, acompanyada al piano per l’Andreu Gallén. Direcció Musical i Piano: Andreu Gallén. Lletrista: David Pintó. Amb: Anna Moliner (veu), Blanca Coll (Violí), Albert Abad (Saxo/Clarinet), Guillermo Prats (Contrabaix), Eloi López (Bateria).

Teatre

Daniel Anglès. Punto de Rocío

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Daniel Anglès parla sobre l’amor i el desamor a 'Punto de Rocío', mentre redescobreix les cançons de Rocío Jurado en un concert delicadament apassionat. Coincidint amb l’aniversari de la mort de 'la más grande', l’artista interpretarà les cançons del disc que va enregistrar, amb producció musical i arranjaments de Marc Sambola.

Mostra'n més

More to explore

Advertising