Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lapònia
Lapònia

5 motius per no perdre-us 'Lapònia'

El Teatre Club Capitol presenta una comèdia de riures i conflictes per reflexionar sobre les mentides, les veritats i els secrets inconfessables

Escrit per
Contingut patrocinat
Publicitat

Finlàndia, molta neu i una pregunta: el Pare Noël... existeix? Dues famílies es troben a Lapònia per celebrar la nit de Nadal en un ambient festiu i d'il·lusió, però tot això s'acaba quan una de les criatures li diu a una altra que el Pare Noël és una mentida creada pels pares. En aquest punt, comença la batalla campal i minuts i minuts al voltant del sentit de les mentides, les il·lusions i l'educació que rebem des de ben petits. 'Lapònia' és una comèdia que us farà pensar i riure alhora que us plantejarà diferents situacions ètiques i morals que ens podrien passar a tots! Aquesta proposta de Cristina Clemente i Marc Angelet crea un intens debat sobre les tradicions, els valors familiars i aquells secrets inconfessables. A continuació, us expliquem 5 motius per no perdre-us 'Lapònia'!

Elenc estrella

1. Elenc estrella

Dalt de l'escenari, podreu veure un quartet d'actors i actrius brillants! Roger Coma, Meritxell Calvo, Meritxell Huertas i Manel Sans, després d'anys i passió dedicats a l'ofici, s'uneixen per donar vida a quatre personatges amb molt de caràcter i entrellaçats entre ells. Us oferiran moments irrepetibles! 

Anys d'experiència

2. Anys d'experiència

Darrere l'escenari també trobareu una fusió d'experiències ben única! Cristina Clemente i Marc Angelet s'han unit per primera vegada i ens porten una obra carregada de grans escenes amb què no podreu parar de riure. Cristina Clemente, formada per l'Institut del Teatre i la Sala Beckett, va rebre el Premi Revelació de la Crítica de Barcelona el 2009 per 'Volem anar al Tibidabo' i, a més de les seves nombroses obres teatrals, també ha treballat com a guionista en sèries com 'El cor de la ciutat', 'La Riera' i 'Com si fos ahir'. Per altra banda, Marc Angelet va estar format per diverses escoles de Barcelona i, entre altres treballs, la temporada 2010-2011 ens va intrigar amb 'El Biògraf', que va rebre el Premi Teatre Principal.

Publicitat
Un dilema

3. Un dilema

La veritat és tan bona com diuen i la mentida tan dolenta? 'Lapònia' us planteja aquest debat tan recurrent en els nostres dies a partir de l'humor i la comèdia. Una obra brillant que, amb aquest debat com a protagonista, us mantindrà atents i en constant evolució mental i psicològica damunt la butaca.

Una història atemporal

4. Una història atemporal

Siguin els Reis d'Orient, el Tió de Nadal o el Pare Noël, quan arriba el Nadal totes les famílies s'omplen de màgia (o de mentides cap als més petits!). I és que les tradicions del Nadal i la il·lusió dels nens i nenes són universals. És per això que aquesta obra és fruit d'un argument atemporal i molt recurrent. Tots ens hem vist en la situació de tots els personatges de l'obra: abans, de petits, quan no sabíem res; i ara, de grans, quan toca dissimular! Aquesta obra us farà posar en la pell de tots els personatges i segur que us portarà un punt de nostàlgia.

Publicitat
De tornada a casa

5. De tornada a casa

Ei, que aquesta no és una obra d'estrena! Ja es va fer durant setmanes al Teatre Club Capitol a l'equador de temporada de teatre. Ara bé, després de l'èxit de la primera temporada i la bona acceptació del públic, han decidit emprendre una segona temporada. Teniu una nova oportunitat per gaudir-la, no la perdeu!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat