Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fama, el Musical
Foto: Fama, el Musical

4 motius per no perdre's 'Fama, el Musical'

Aquest clàssic que ha apujat el teló del Teatre Apolo és un dels imprescindibles de la cartellera teatral. Balleu amb ell fins al 27 de febrer!

Time Out en col·laboració amb Fama, el Musical
Publicitat

Una escenografia que ens transporta a les aules de High School of Performing Arts de Nova York, un vestuari que brilla per la seva varietat i els seus colors, una banda sonora que tots coneixem, unes coreografies que ens fan sentir com a plomes i una història que ens recorda que tot és possible si hi posem passió i esforç. Així és 'Fama, el Musical'!
Aquest èxit internacional que fa anys que recull aplaudiments de tots els escenaris del món arriba al Teatre Apolo amb una producció nova que ens farà somiar.
Ja poden passar els anys que aquest fenomen de la cultura pop emociona grans i petits per la seva espectacularitat i qualitat.
El que veurem fins al 27 de febrer a l'escenari del Paral·lel serà precisament això: excel·lència, un elenc amb un talent desbordant i molta música i ball.
Us donem 4 motius perquè no us perdeu aquest impressionant musical que us farà saltar de les vostres butaques!

Us emocionareu amb la seva història
Foto: Fama, el Musical

1. Us emocionareu amb la seva història

El musical ens explica la història d'un grup d'estudiants de la prestigiosa High School of Performing Arts de Nova York que aspiren a assolir un futur en el món de la dansa, la música i l'actuació. Esforç, dedicació i passió són els valors que vibren entre ball i ball per fer-nos sentir l'emoció de perseguir els nostres somnis.
Va ser el 1980 quan vam saber de 'Fama', la pel·lícula, per primera vegada i, des de llavors, no ha fet res més que història.
Va aconseguir ser tot un rècord als Premis de l'Acadèmia: era la primera vegada que una producció estava nominada per dues cançons d'una mateixa cantant i una mateixa pel·lícula a la mateixa edició per als Oscars a la Millor Cançó Original.
Dos anys més tard, es va estrenar com a musical als teatres i des de llavors ha gaudit d'una trajectòria imparable.
Encara que els joves dels vuitanta segurament tindran com a gran favorita la sèrie que es va emetre el mateix any i fins al 1987. Sis temporades que ens van tenir enganxats a la televisió i que van marcar un abans i un després en els nostres passos de ball i les nostres nits de discoteca. I tot i que va ser creada pel mateix autor, David De Silva, ara conegut al planeta amb el nom afectuós de 'Father Fame', a la versió del musical, el creador dels alumnes de la High School of Performing Arts va canviar els seus noms per adaptar-los a la nova producció, però el seu talent aclaparador és el mateix que tots coneixem. 

Cantareu sense parar
Foto: Fama, el Musical

2. Cantareu sense parar

'Fame! I wanna live forever...' Qui no se sap la lletra d'aquest tema de tots els temps?
La banda sonora de 'Fama, el Musical' és tot un fenomen global i al musical té un protagonisme especial.
Escoltareu en directe un repertori musical que ha estat ballat i cantat per generacions i generacions. Un dels plats forts serà la interpretació, per part dels mateixos protagonistes, dels seus grans temes amb saxo, piano, bateria violí i molts instruments més sobre l'escenari.
Una posada en escena musical que ha anat a càrrec de Pablo Salinas.

Al·lucinareu amb la presència escènica de 33 artistes
Foto: Fama, el Musical

3. Al·lucinareu amb la presència escènica de 33 artistes

Si les imatges que acompanyen aquests motius ja són espectaculars de per si, imagineu-vos com serà veure fins a 33 artistes sobre l'escenari.
Us quedareu impactats per la varietat de talents que demostraran i com estan d'units i sincronitzats.
Es tracta d'un elenc jove, energètic i procedent de molts llocs del món que es reuniran a l'escenari per donar vida a la història de la vostra infància i adolescència.

Flipareu amb les seves coreografies
Foto: Fama, el Musical

4. Flipareu amb les seves coreografies

Una coreografia de Coco Comin no es pot definir amb cap altra paraula que 'espectacular.'
Des del ballet o el jazz americà passant pel hip-hop: 'Fama, el Musical' és art fet dansa i podreu veure moltes varietats artístiques interpretades per grans ballarins i ballarines.
El color, el ritme, la vitalitat de la dansa són part del guió del musical i prenen un paper molt important a tota la història.
A més, com a particularitat d'aquesta producció, s'hi ha incorporat un número de claqué impressionant que s'ha compost seguint els musicals de Hollywood... qualitat garantida, us assegurem que sortireu ballant.
No espereu a deixar-vos anar i regaleu-vos aquest musical; només estarà fins al 27 de febrer, abans de marxar a Madrid!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat