Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Rent!
  Foto: La Costas
 2. Rent!
 3. Rent!
  Foto: DAVID RUANO
 4. Rent!
  Foto: DAVID RUANO
 5. Rent!
  Foto: DAVID RUANO
 6. Rent!
  Foto: DAVID RUANO

Torna el musical RENT!

El musical més rocker de Broadway arriba a l’ONYRIC Teatre Condal amb un repertori estrella i una escenografia espectacular

Time Out en col·laboració amb Focus
Publicitat

Prepareu-vos per saltar, cantar i ballar, perquè 20 anys després de la seva estrena a Barcelona, ‘RENT’ torna a la capital catalana per fer-vos viure els desitjos, les preocupacions i l’energia d’un grup de joves de la Nova York dels anys 90. El musical, que fa dècades que dona la volta al món, arribarà a l’ONYRIC Teatre Condal a partir del 23 de març i estarà als escenaris fins al 26 de maig. Tres mesos per gaudir com mai d’uns dels espectacles més aclamats de Broadway i que arriba a casa nostra amb tota l’artilleria: un repertori d’actors espectaculars, una posada en escena única i un director amb experiència que ha treballat en ‘RENT’ moltes vegades. Us ho expliquem tot a continuació, us sobraran les raons per anar-lo a veure! I atents perquè les entrades ja estan a la venda, correu!

Força juvenil

Força juvenil

Inspirat en ‘La Bohème’ de Puccini, a través d’aquest musical coneixereu un grup de joves amb vides molt diferents i alhora molt iguals que utilitzen la seva creativitat artística per expressar-se i intentar fer-se un lloc a la societat. Instal·lats al bohemi barri Alphabet City de la ciutat de Nova York, tots ells compten la seva vida en cicles d’amor i planten cara al seu dia a dia emmascarat per la misèria, la resignació i la proximitat de la mort causada per la sida. Una ballarina exòtica, un escriptor, un realitzador de cinema, una drag queen i molts altres personatges us faran vibrar amb la seva energia!

Posada en escena extraordinària
Foto: DAVID RUANO

Posada en escena extraordinària

Fins a un total de 17 actors i actrius d'entre 22 i 31 anys formen el càsting complet del musical, tots ells amb un altíssim nivell com a cantants i ballarins. 'RENT' exigeix moltes hores d'assaig continuat i conèixer molt bé l'espai escènic per tal d'aconseguir una posada en escena emocionant i tot l'elenc ha estat format durant mesos per tal de rendir al màxim durant tota la temporada. Hi haurà moltes cares conegudes entre els personatges de l'espectacle: el televisiu Iñaki Mur protagonitzarà el seu primer musical com a Mark; Víctor Arbelo i Xavi Navarro, que anteriorment han treballat a 'Mar i Cel', interpretaran a Roger i Collins; Peter Vives també s'estrenarà en el gènere interpretant a Benny; i Albert Bolea i Ana Herebia recuperaran els personatges que van interpretar al 'RENT' del 2016 com a Angel i Maureen. A més, en serà el director Daniel Anglès, qui va protagonitzar el personatge de Mark el 1999 i va dirigir l'espectacle en la seva reestrena el 2016. Sens dubte, un espectacle que no us podeu perdre!

Publicitat
Un musical d'història

Un musical d'història

El musical va néixer a l'Off Broadway de la mà del seu jove i desconegut autor, Jonathan Larson, i ràpidament es va convertir en un fenomen que va canviar la història del gènere musical i va connectar amb una generació de joves que s'identificava amb els problemes i necessitats dels personatges. Guanyador de 4 premis Tony i un Pulitzer, el musical va trencar amb tot allò establert i va donar la volta al que passava al Broadway clàssic dels 90, un moment en què era difícil veure dalt l'escenari històries contemporànies que reflectissin la vida real del moment. El seu impacte l'han convertit en el musical més traduït de la història i en el vuitè musical més taquiller de Broadway. Encara us falten raons per anar-lo a veure?

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat