Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

No cal anar a l'Havana

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
No cal anar a l'Havana
No cal anar a l'Havana
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

No cal anar a l’Havana i tampoc cal anar a Calella de Palafrugell per passar-ho bé amb una cantada d’havaneres amb l'avantatge que a La Gleva et conviden a un gotet, o dos, d’autèntic cremat, i és molt més fàcil d’arribar-hi. Que d’això va el nou espectacle del prolífic dramaturg, poeta i narrador Marc Artigau. L’obra ve a ser un 'patchwork' festiu i colorit que mira aquesta tradició musical des de l’Empordà amb un cert protagonisme del mestre Josep Pla i en el qual les lletres de les havaneres no són només per escoltar sinó també un pretext per a la ironia i per plantejar un joc actoral molt ben conduït per Joan Maria Segura Bernades i que al nostre entendre és del millor de la proposta.

Un joc de comunió amb el públic que estableix des de l’inici les coordenades d’una funció tan senzilla com les tonades que s’interpreten i tan amena com la frescor de l’aigua amb què et ruixen per combatre la calor. I tot gràcies a tres intèrprets que s’ho passen bé i ho fan passar bé tot i que el cant no sigui el fort de tots ells. S’imposa, però, la simpatia i desimboltura de Josep Sobrevals, el bon cantar a la guitarra de Miquel Malirach i la vis còmica de Cristina Arenas.

Idea original: Cristina Arenas. Autor: Marc Artigau. Direcció: Joan Maria Segura. Interpretació: Miquel Malirach, Josep Sobrevals, Cristina Arenas.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà