No feu bromes amb l'amor

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: Alfred de Musset. Direcció: Natalia Menéndez. Amb: Carmen Balagué, Júlia Barceló, Xavier Capdet, Amanda Delgado, Oriol Escursell, Carles Martinez, Anna Moliner, Albert Pérez, Ramon Pujol, Clara de Ramon, Ferran Rañé, Jordi Sanosa, Jordi Serra, Tomás Taboada.
 
Un castell, un baró, un capellà golafre, un mestre borratxo, una dida bruixa i un matrimoni convingut que no acaba de sortir bé. Personatges, tots ells d’una obra del francès Alfred de Musset que recorden i molt els dels contes de tota la vida. I és que aquest 'No feu bromes amb l’amor' del TNC té la textura d’una història d’éssers imaginats en un país multicolor, tot i que la comèdia acabi amb tragèdia.
 
Perdican torna de la universitat i el seu pare, el baró, el vol casar amb la neboda Camille que surt del convent. Però aquesta sembla preferir l’amor sense risc del totpoderós que el més inestable de qui va ser des de la infantessa el seu amic de l’ànima. O potser només vol fer-se pregar? A Perdican li va bé aquest amor, però en té un altre de recanvi amb qui al final serà la víctima del joc, la pastora Rosette.
 
La directora de la funció, Natalia Menéndez, es mou bé en el territori de la fantasia, que il·lustra amb imatges i músiques adequades, i accentua amb encert el perfil de farsa dels personatges que envolten la parella. Tot plegat és una funció ben interpretada,  entretinguda i agradable per al gran públic.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers