Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nu. 23è Circ d’Hivern

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Nu
Nu
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

També al circ hi ha modes. Últimament no hi ha espectacle que no presumeixi de modernitat que no inclogui un nombre de teles acrobàtiques. La primera sorpresa que ens espera a 'Nu', la nova producció del Circ d'Hivern, és que el seu director, Quim Quiron, s'oblida de les estètiques bandes i ha incorporat un número molt poc freqüent: l'aeri basat en la força capil·lar. Per entendre'ns: una acròbata penjada únicament per la seva mata de pèl. El muntatge discorre per certa atonia, puntejat per algunes imatges de poètica senzillesa, notes de càndid humor i prescindibles confessions personals dels artistes, quan un vestit autoinflat (els de "humor groc") i un divertit desencontre amb les lleis de la física ens descobreixen l'originalitat del circ sense ornaments, pur, essencial, sense fronteres entre l'acrobàcia i el gag.

Però és l'excepcional Ingrid Esperanza qui marca la diferència amb la seva sorprenent ingravidesa i especial noció de l'equilibri. Penjada del cabell, aquesta artista sembla negar la gravetat amb una dansa en la tènue atmosfera de la lluna. Màxim esforç per fer-nos creure que levita, que es mou embolicada en una bombolla. Una coreografia hipnòtica i màgica que per ella sola val la visita a l'Ateneu Popular 9 Barris.

Direcció: Quim Girón. Dramatúrgia: Carlota Grau. Amb: Quim Girón, Xavi Sánchez, Anna Aro, Ingrid Esperanza i Joan Català.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
12 € (6 € de 3 a 14 anys)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà