Oh My God Barcelona!

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Direcció: Mònica Bofill. Direcció musical i arranjaments: Ferran Martínez i Palou Direcció vocal: Sheila Garcia. Traducció i adaptació: Companyia Bratislava. Intèrprets: Anna Arena (violí), Laura Pau (ukelele i acordió), Mònica Portillo/Xuel Díaz (piano i percussió), David Anguera (piano i acordió), Jofre Bellés Alsina (piano i saxo), Albert Ruiz (trombó de vares).
 
La Bratislava ha tornat a Jacques Offenbach. Després de la divertida 'La duquessa de Gerolstein', han muntat 'La vie parisienne', òpera bufa a la qual han sotmès a un forçat 'down-grading', per utilitzar una terminologia hotelera molt pròpia del llibret. El canvi més important no ha estat traslladar l'embolic del París del II Imperi a la Barcelona turística d'avui mateix, sinó canviar els ardits de dandis, mariscals i 'demi-mondaines' per la murrieria dels mileuristes.
 
Tot i que el nou context social no encaixa amb tots les situacions de la comèdia –ni amb tots els personatges involucrats–, els cantants-actors de la companyia segueixen demostrant un viu entusiasme a prova de pressupostos. Tot i que el ritme del muntatge triga una mica a arribar a la velocitat que tenen tots els sainets, un cop ficats en el gran engany i en la necessitat de la paròdia, la funció es gaudeix plenament.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers