Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pensaments secrets

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autor: David Lodge. Traducció: Llorenç Rafecas. Adaptació Lluís Soler i Llorenç Rafecas. Direcció: Lluís Soler. Amb: Àlex Casanovas i Mercè Pons.

Ella és una delicada i catòlica escriptora de novel·les i ell un científic faldiller ateu i casat. Ella creu en l’inexplicable i ell només en la ciència. Es troben a la universitat i comença un apropament a través del qual David Lodge parla de l’amor i del sexe però també de fins a on els éssers humans són conscients de la seva naturalesa i de com el cervell  crea una mena de ficcions que creuen reals.
 
'Pensaments secrets' parteix de la novel·la 'Thinks...' (2001) de la qual Lodge en va escriure l’adaptació teatral i embranca, menys exitosament, amb la seva trilogia 'Campus'. La versió que ens arriba, amb una traducció de Llorenç Rafecas que rutlla la mar de be, té en Mercè Pons i Àlex Casanovas dos perfils dels personatges molt adequats i la seva interpretació resulta convicent. Lluís Soler debuta en la direcció amb una posada en escena un xic ensopida, amb una escenografia i un disseny de llums que  creiem desencertats.

Detalls

Adreça
Preu
18-20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà