Pensem. (Pausa). A la merda!

Teatre
2 de 5 estrelles
Pensem. (Pausa). A la merda!
Pensem. (Pausa). A la merda!

Time Out diu

2 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Sota la llum protectora de la intimitat tot té un altre sentit i valor. Veient 'Pensem. [Pausa]. A la merda!' a l'off de La Villarroel era preferible imaginar aquesta fràgil joguina escènica imaginada per Manuel Dueso i compartida amb Carme González i Miquel Malirach en un context menys exposat a l'opinió general. Fantasiejar que aquest conjunt de setze escenes breus amb reminiscències ionesques i beckettianes hagués sortit inoportunament d'una soirée privada, com la que pogués amenitzar les ocioses tardes del grup de Bloomsbury. Amics i amants de les arts que amb entrega, passió i alegria s'entretenien amb divertiments teatrals, protegits de la sever escrutini dels que no formaven part del seu cercle.

Només amb la predisposició a trobar tendresa i innocència genuïna en aquest projecte homenatge a la comicitat crítica i absurda, es poden obviar les seves imperfeccions. Imperceptibles en la calidesa de l'espai íntim, crua evidència en una sala de teatre oberta al públic sense rostre. L'afecte que Dueso i els seus companys de jocs han bolcat en aquest projecte podria ser suficient per a un confortable saló. Però en un teatre, la muntanya de bones intencions i felices ocurrències no passa d'humil elevació artística. Un espectacle que fa de mal avaluar, com si un excés de crítica tingués el mateix efecte que un focus abrasador.

Autoria i direcció: Manuel Dueso. Amb: Carme González, Miquel Malirach i Manuel Dueso.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies