Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Per Amor a L'Hart

  • Teatre
Per Amor a L'Hart
Foto: Per Amor a L'HartPer Amor a L'Hart
Publicitat

Time Out diu

El Festival d'Arts de Carrer Per Amor a L'Hart torna en la seva XVIII edició

L'Hospitalet acull la XVIII edició del Festival d'Arts de Carrer Per Amor a L’Hart els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol, un festival que apropa la cultura a les persones a través de propostes artístiques de carrer. La dansa urbana i contemporània, el circ i la música en viu, tornaran a omplir la ciutat amb la seva energia i vitalitat. 

El dijous 30 de juny, a partir de les 20.15, les activitats del Festival es desplegaran al parc de la Remunta, on la companyia de circ EIA presentarà 'Espera', un espectacle de circ participatiu i amb acrobàcies. A la plaça de l’Ajuntament, a les 19.00 h, també hi haurà una exhibició de la mà de la Companyia Si Seulement, que presentarà 'Ven', una funció de circ que parla de la part d’humanitat i del sentiment de confiança que tenim.

El divendres 1 de juliol, a la plaça Lluís Companys, el Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C durà a terme l’espectacle de circ 'Save the temazo', inspirat per l’ONG que investiga les interrelacions entre la música, les emocions i les xarangues en general. El parc de la Remunta també tornarà a acollir diverses actuacions a partir de les 21.00 h i, als jardins de Can Sumarro, s’exhibiran dues actuacions de dansa a les 18.30 h, de la qual en destaca 'Etéreas' de la companyia Nouvas.

El dissabte 2 de juliol serà el dia més rodó del festival. Els jardins de Can Sumarro oferiran un taller de circ a partir de les 17.00 h i, una hora més tard, la companyia de circ Les Dessous de Barbera arribaran amb l’espectacle 'Crazy Safari Circus' (per a majors de vuit anys). Un show transgressor on, en forma de faula moderna, es parla de certs problemes de la nostra societat. A les 19.00 h es farà el Cerca Circ-Musical, una ruta que anirà des dels jardins al parc de la Remunta. En aquest últim indret, a partir de les 20.15 h i fins a les 23.15 h, hi haurà tot un conjunt d’espectacles i actuacions. Les més destacables d’entre elles són: 'L’elogi de la fisura', un solo de dansa contemporània de la ballarina Lorena Nogal; la peça de ball que es basa en la improvisació 'Skin on Skin', presentada per Clémentine Télésfort i Lisard Tranis; la dansa contemporània de l’Àngelà Duran que presentarà 'The beauty if it', basada en la dualitat entre la ment i l'inconscient, i la Gala de Circ, un espectacle de producció pròpia del Festival, amb música en viu. 

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà