Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Perduts

Perduts

Teatre diumenge 17 gener 2021
3 de 5 estrelles
'Perduts' de Ramon Madaula, amb Joan Coromina i Òscar Intente
Perduts

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Escrita i dirigida per Ramon Madaula i interpretada per Jordi Coromina i Òscar Intente, aquesta obra està de gira per la Xarxa d’Ateneus de Catalunya

Ramon Madaula en tant que autor ha demostrat amb anteriors obres ('Adossats', 'Ignots')que és un bon observador del ramat humà i que sap reflectir, amb humor, la nostra fràgil consistència. Un teatre d’aire costumista i sovint irònic que retrata situacions molt reconeixibles. A 'Perduts', última obra de Madaula que, a més, ha dirigit, l’autor parla de la inconsistència i l'estupidesa dels homes en les relacions sentimentals. I ho fa a través de dos beneits que dinen tot sovint junts i que en una conversa entre vas de vi i copa de conyac es plantegen unes relacions extramatrimonials... amb la parella de l’altre. Només si ella vol, és clar, és la seva ridícula disculpa.

Madaula torna a mostrar la seva facilitat per al diàleg juganer i l’enginy per resoldre situacions gens convencionals, però potser més habituals del que se sol pensar, en un exercici d’estil ben ponderat. Una comèdia simpàtica, agraïda, que assoleix perfectament el seu objectiu.

Autor i director: Ramon Madaula. Amb: Jordi Coromina i Òscar Intente.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Teatre de Sarrià
Adreça Major de Sarrià, 117
Barcelona

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies