Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Frank'
Foto: Sílvia Poch

2 plans teatrals amb la canalla al Teatre Lliure

El teatre de Montjuïc presenta 'Frank' i 'Infinitus': dues obres pensades perquè els més petits de la casa gaudeixin d'experiències escèniques que els facin volar la imaginació

Time Out en col·laboració amb Teatre Lliure
Publicitat

Història i històries, possibilitats infinites, titelles, quadres, cercles i triangles. El teatre infantil va d'això: crear un món efímer de qualsevol cosa, explorar des dels ulls dels infants, deixar que interpretin i juguin amb allò que passa a l'escenari.
Aquest febrer, el Teatre Lliure de Montjuïc proposa dues obres que, emmarcades dins d'El Lliure del Futur, conviden les famílies a gaudir d'experiències escèniques creatives. Volen que la canalla espremi al màxim la seva imaginació sense límits i s'ho passin teta en les seves primeres visites al teatre. D'una banda, amb 'Frank', de Clara Manyós i Xesca Salvà, aprendran sobre un episodi clau de la nostra història: la dictadura, a través de metàfores i una posada escènica captivadora. D'altra banda, amb 'Infinitus' de Magda Puig Torres no només presenciaran una funció que els obrirà la ment sinó que també podran explorar i jugar a través d'un taller posterior. Continueu llegint, perquè us en donem més detalls, i feu que els més petits de la casa s'apassionin amb el teatre!

'Frank'
Foto: Sílvia Poch

'Frank'

Qui els adults coneixem com a Francisco Franco, els petits de la casa coneixeran com a 'Frank' en aquesta obra. Adaptada del conte homònim de Ximo Abadía, aquesta proposta amb creació i direcció de Clara Manyós i Xesca Salvà servirà com una lliçó d'història entretinguda i interactiva. Un exercici de memòria i reflexió sobre les dictadures en què els líders quadrats trepitgen la llibertat dels triangles i els cercles.
L'obra us convida a seguir les seves normes i adaptar-vos a les seves dinàmiques dictatorials. Però, compte! Cada acte tindrà les seves conseqüències... Tota una classe teatralitzada d'història i poder que podreu gaudir del 5 al 13 de febrer.

'Infinitus'
Foto: Magda Puig

'Infinitus'

Us imagineu un món on tenir possibilitats infinites per decidir què voleu? Doncs aquest món meravellós és el que trobareu a l'escenari del Lliure, del 23 al 27 de febrer, amb 'Infinitus': una obra de Magda Puig Torres que planteja un espai on tot és possible i on el temps no és important. No hi ha ni passat ni futur!
'Infinitus' conviu entre el surrealisme i el realisme i tothom hi té molt a dir, ja que la proposta consta d'una primera part de funció i una segona part de taller on la canalla podrà experimentar en companyia amb titelles, ombres i objectes.
Teniu al capdavant un munt de possibilitats: creeu la vostra!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat