Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Posaré el meu cor en una safata

 • Teatre
 • 2 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Posaré el meu cor en una safata
  Foto: Ros RibasPosaré el meu cor en una safata
 2. Posaré el meu cor en una safata
  Foto: Ros RibasPosaré el meu cor en una safata
 3. Posaré el meu cor en una safata
  Foto: Ros RibasPosaré el meu cor en una safata
Publicitat

Time Out diu

2 de 5 estrelles

Carla Rovira és l'artista resident del Teatre Lliure aquesta temporada. Això vol dir que se li faciliten els mitjans tècnics i els ajuts logístics i financers necessaris per desenvolupar un projecte escènic que finalment es presenta als escenaris del Lliure.

'Posaré el meu cor en una safata' és fruit d’un treball col·lectiu amb els intèrprets sota la direcció de Rovira, qui a la fi és qui escull, descarta i harmonitza la varietat de propostes sorgides a partir de la reflexió sobre com ens enfrontem a la mort. El conjunt és francament decebedor en una dramatúrgia d’acumulació força caòtica i sense l'exigència desitjable en un teatre com el Lliure.

A més, ens fa pensar en un excessiu pudor dels creadors per penetrar en el ressorts  emocionals que el tema comporta i d’aquí que la proposta, tot i algun moment d’autenticitat i la simpatia de la presentadora, sembli un simulacre formal de caràcter pedagògic que recorre al mite de Faust i Mefistòfil tot buscant superar les limitacions de la wiquipèdia i els llocs comuns. Cal defensar el dret dels artistes a equivocar-se però entenem que aquest dret no és innat, sinó alguna cosa que es conquereix.

Autora i directora: Carla Rovira. Intèrprets: Laura Blanch, Ramon Bonvehí i Marc Domingo.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
9-23 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà