Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Prefiero que seamos amigos

  • Teatre
  • 2 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

2 de 5 estrelles

Autor: Laurent Ruquier. Versió: Tamzin Townsend i Chema Rodríguez-Calderón. Direcció Tamzin Townsend. Amb: Lolita Flores, Luis Mottola.

El mateix escenari, la mateixa actriu protagonista. Un gran canvi: a 'La plaça del diamant' Lolita Flores es posava al servei de la Colometa de Rodoreda i triomfava guiada per Joan Ollé; a 'Prefiero que seamos amigos' és el personatge de Claudia qui es posa al servei de Lolita Flores. Tamzin Townsend no ha pogut, sabut o volgut embridar una personalitat arrasadora i "supernatural" a favor d'una comèdia de gran èxit a França -allà protagonitzada per una famosa comediant- i ha deixat que la Flores faci de la seva capa una casaca escènica.

Flores 'morcillea', es deixa portar per atacs de riure, para la funció, canta (habilitat inclosa entre els dons del personatge original creat per l'estrella mediàtica Laurent Ruquier) i fa d'ella mateixa amb soltesa, 'salero' i gràcia i tot l'après amb Lina Morgan a 'Hostal Royal Manzanares', sobretot a la part més física i sensual de la seva interpretació. Teatre-vehicle de bulevard amb Luis Mottola com a galant i pacient company a l'escenari.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
24-28 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà