Prefiero que seamos amigos

Teatre
2 de 5 estrelles
Prefiero que seamos amigos
Prefiero que seamos amigos

Autor: Laurent Ruquier. Versió: Tamzin Townsend i Chema Rodríguez-Calderón. Direcció Tamzin Townsend. Amb: Lolita Flores, Luis Mottola.

El mateix escenari, la mateixa actriu protagonista. Un gran canvi: a 'La plaça del diamant' Lolita Flores es posava al servei de la Colometa de Rodoreda i triomfava guiada per Joan Ollé; a 'Prefiero que seamos amigos' és el personatge de Claudia qui es posa al servei de Lolita Flores. Tamzin Townsend no ha pogut, sabut o volgut embridar una personalitat arrasadora i "supernatural" a favor d'una comèdia de gran èxit a França -allà protagonitzada per una famosa comediant- i ha deixat que la Flores faci de la seva capa una casaca escènica.

Flores 'morcillea', es deixa portar per atacs de riure, para la funció, canta (habilitat inclosa entre els dons del personatge original creat per l'estrella mediàtica Laurent Ruquier) i fa d'ella mateixa amb soltesa, 'salero' i gràcia i tot l'après amb Lina Morgan a 'Hostal Royal Manzanares', sobretot a la part més física i sensual de la seva interpretació. Teatre-vehicle de bulevard amb Luis Mottola com a galant i pacient company a l'escenari.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

LiveReviews|0
0 people listening