Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què coi és Blank

L'espectacle més misteriós de la temporada arriba a la sala Muntaner. 19 dels millors artistes del moment pujaran a l'escenari per enfrontar-se a un guió ple de buits, i ho faran amb la teva ajuda!

Time Out en col·laboració amb Sala Muntaner
Publicitat

Des del 20 de setembre fins al 15 d'octubre arriba a la Sala Muntaner 'Blank', un espectacle ple de misteri en què els intèrprets desconeixen un text que representaran sense previ assaig i sense cap director que els orienti. Aquesta producció de Sala Muntaner i Hause&Richman ja ha triomfat a ciutats d'arreu del món des de la seva estrena l'any 2015 i ara aterra a Barcelona per sorprendre a tots els espectadors que s'atreveixin a participar!

Soleimanpour ho ha tornat a fer

Ja ho va fer amb l'elogiada 'White Rabbit Red Rabbit' i, sí, l'autor iranià Nassim Soleimanpour ho ha tornat a fer. Ha tornat a trencar les regles del joc de les arts escèniques i ha tornat a desafiar públic i intèrprets en aquesta joguina teatral fusionada amb experiment social que és 'Blank'. Els 19 artistes que participen en aquest projecte hauran de completar un text ple d'espais en blanc amb l'única ajuda d'un públic entregat que guiarà l'actor per un apassionant viatge interpretatiu. Si a 'White Rabbit Red Rabbit' Soleimanpour explicava la seva història real, ara ens proposa als espectadors que resolguem i donem sentit a la vida del protagonista i que ho fem a través de la participació, l'humor, l'espontaneïtat i la sorpresa. No et perdis aquest espectacle que arriba per primera vegada a Espanya després d'haver arrassat, des del 2015, a ciutats dels Estats Units, Dinamarca, Austràlia i molts altres països.

Espectador i protagonista

Endinsar-se en el joc teatral de 'Blank' significa molt més que anar a veure una obra de forma passiva. Significa col·laborar colze a colze amb l'artista per tal d'omplir tots els buits amb què compta el guió i aconseguir, així, crear una història que cada dia serà diferent. L'espectador haurà de fer servir la seva imaginació per formar part d'aquest acte de creació col·lectiva i, per la seva part, l'intèrpret es convertirà en catalitzador d'històries i viurà una estona molt especial amb el seu públic. No deixis passar aquesta oportunitat única per jugar amb el teu artista preferit i viure, entre tots, una aventura irrepetible.

Setembre d'artistes sense por

Si a 'White Rabbit Red Rabbit' van ser 8 els valents que van pujar a l'escenari, aquesta vegada en són més del doble! I tots ells compten amb una llarga trajectòria a la seva esquena. Aquests són els que pujaran a l'escenari de la sala Muntaner al setembre:

Anna Sahun (20 de setembre): A la dolentíssima Lidia de ‘La Riera’ també l’hem pogut veure fent teatre i altres sèries com ‘Porca Misèria’ o ‘El crac.

Carlos Latre (21 de setembre): Camaleònic actor, presentador i imitador. El veiem als programes ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’ de tv3.

Anna Ycobalzeta (22 de setembre): Recentment l’hem vist a ‘Merlí’ i també ha participat a ‘Polseres vermelles’, ‘Plats bruts’ i a l’obra ‘Vilafranca’.

David Bagés (23 de setembre): El mític Balló de ‘La Riera’ també apareixia a ‘Nissaga de poder’, ‘Temps de Silenci’ i ‘Ventdelplà’.

Joan Carreras (24 de setembre): Actor de teatre, cinema i televisió. Últimament l’hem vist al teatre Lliure interpretant ‘Ivànov’.

Rosa Boladeras (27 de setembre): A la Imma de ‘La Riera’ també l’hem vist recentment a La Villarroel amb ‘Els tres aniversaris’.

Jordi Martínez (28 de setembre): Aquest actor polivalent ha treballat a ‘Merlí’, a ‘Ventdelplà’ i a ‘Kubala, Moreno i Manchón’.

Beth Rodergas (29 de setembre): L’actriu i cantant Beth va representar Espanya a Eurovisió i l’hem vist fent teatre en nombroses ocasions.

Guillem Albà (30 de setembre): Actor, còmic i clown. Ha estrenat 5 espectacles de creació pròpia i n’ha dirigit d’altres.

Octubre de misteri i emoció

I a l'octubre també tindràs l'oportunitat de participar a 'Blank' amb aquests 10 monstres de l'escena catalana. No t'adormis!

Dafnis Balduz (4 d’octubre): L’hem vist a cinema, teatre i televisió, on ha representat papers tan memorables com el de Xavi Jordana a ‘Ventdelplà’.

Dolo Bertrán (5 d’octubre): Aquesta actriu i cantant, vocalista de Pastora, ha participat a nombroses sèries i pel·lícules.

Mercè Pons (6 d’octubre): Actriu de teatre, cinema, televisió i doblatge. L’hem vist protagonitzant obres com ‘El rei Lear’ o ‘La plaça del Diamant’.

Joel Joan (7 d’octubre): El creador de ‘Plats Bruts’ també ha dirigit ‘Porca Misèria’ o la sèrie d’humor autobiogràfica ‘El crac’.

Maria Molins (8 d’octubre): Coneguda pel seu paper d’Àgata  a ‘La Riera’, també ha treballat a ‘El cor de la ciutat’, pel·lícules i altres sèries.

Manel Barceló (9 d’octubre): Actor, guionista, autor i director teatral. L’hem vist a ‘El cor de la ciutat’,  ‘La Riera’ o ‘Alastriste’.

Alba Florejachs (12 d’octubre): Actriu i imitadora als programes ‘Polónia’ i ‘Crakòvia’. Sobre l’escenari ha fet ‘La nit d’Helver’ i ‘Homes’, entre d’altres.

Roger Casamajor (13 d’octubre): Ha fet pel·lícules com ‘Pa negre’, ‘El laberinto del fauno’ i sèries com ‘Infidels’ i ‘La Riera’.

Aina Clotet (14 d’octubre): Aquesta actriu i directora catalana ha participat a sèries com ‘Estació d’enllaç’, ‘Infidels’ o ‘Temps de Silenci’. També ha fet cinema i teatre.

Vicky Luengo (15 d’octubre):  Una de les protagonistes de ‘La Riera’ a qui també hem vist al teatre amb ‘Ivanov’ o ‘Vilafranca’ entre moltes altres.

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat