Records a Broadway

Teatre

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Espectacle que explica la història del teatre musical americà a través de les seves cançons. Ho fa versionant 30 temes del teatre musical a quatre veus. L'espectacle dóna a conèixer les diferents etapes de Broadway -des del seu naixement, passant per la seva època daurada, fins a l’actualitat-, i ho apropa d’una manera íntima als espectadors. Els més de trenta temes són interpretats, ballats i acompanyats instrumentalment en directe pels quatre actors. Les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l'escenari en català en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical, un autèntic tresor cultural dels nostres temps.

Dramatúrgia: Blanca Bardagil a partir de la idea original de Marc Casanova i Antoni Font-Mir. Arranjaments: Arnau Tordera. Amb: Alexandre Ars, Ferran Enfedaque, Eudald Planchart, Joan Sáez.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies