Reiseführer

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles
Reiseführer
Foto: Noemi Elias Reiseführer

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Viatjar, per a què? Per què? Per viure experiències úniques? Impossible. Per sumar-se al ramat de turistes? No tenim cap altra opció. Aquesta és la tesi de 'Reiseführer', una obra de la companyia La Ruta 40 dirigida per Ferran Dordal, dramaturg d’Agrupación Señor Serrano, que ha insuflat aire nou a una tropa que ha decidit reinventar-se, ficar-se en jardins (des d’Una lluita constant) i que aquí ens regalen un muntatge divertit, generacional, naïf, empàtic, que envia dards a la platea sense pretendre res més que fer-nos adonar de la nostra realitat: víctimes del turisme a Barcelona i botxins quan sortim a fer de guiris per l’estranger.

La proposta de Dordal és senzilla: un espai buit omplert pels tres intèrprets de la companyia (Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla), que ens expliquen les seves experiències com a turistes i/o viatgers. Mentrestant, construeixen un puzle gegant que ocupa tot l’espai escènic. Si tres actors nascuts als anys 80 volien explicar què vol dir viatjar des de Barcelona el 2019, no hi ha res millor que partir d’un mateix. I l’honestedat, en un teatre, és un valor que no té preu.

Autors: Ferran Dordal / La Ruta 40. Intèrprets: Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies