Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Rent

Rent

Teatre Teatre Condal , El Poble-sec Dimecres 22 maig 2019 - Diumenge 26 maig 2019
3 de 5 estrelles
Rent
Foto: Paula Costas Rent

Tercera producció de 'Rent', el famós musical de Jonathan Larson, que es presenta a Barcelona. Coneixem ja el tràgic èxit pòstum de l'obra i la seva inspiració en el llibre de Murger i l'òpera de Puccini. El muntatge que s'acaba d'estrenar a l'Onyric surt del produït i també dirigit per Daniel Anglès el 2016 i ho fa amb uns resultats notablement millors. Ara, amb part d'aquella companyia de nou reunida, a més d'excel·lents veus -com sona 'Seasons of Love'!- el públic es troba amb un història (el dur Nova York pre-Giuliani) i personatges molt ben definits i defensats. A destacar Anna Herebia (Maureen), Xavier Navarro (Tom), Víctor Arbelo (Roger) i Albert Bolea, que ha fet créixer en emoció i intenció la drag Angel. Més Taylor Mac que Ru Paul.

Potser la part coreogràfica no estigui a la mateixa altura. Gairebé prescindible. Per a la resta, 'Rent' és un notable espectacle per gaudir-lo, digne del seu mite, amb un decorat que desborda l'escenari (amb sorpreses), una il·luminació que es desfà del que és obvi i un so realment bo i envolupant. Una dada molt a tenir en compte. Estem massa acostumats a maltractar la música i les lletres amb un so groller, pla i sense matisos. Gran treball de Jordi Balbé.

Llibret, música i lletres: Jonathan Larson. Adaptació: Daniel Anglès i Marc Gómez. Direcció: Daniel Anglès. Amb: Àfrica Alonso, Clara Altarriba, Marc Andurell, Víctor Arbelo, Iskra Bocanegra, Nil Bofill, Albert Bolea, Júlia Bonjoch, Marc Gómez, Anna Herebia, Raquel Jezequel, Edgar Martínez, Elisabeth Molet, Iñaki Mur, Xavi Navarro, Joana Rosselló.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

Lloc de la ubicació Teatre Condal
Contacte
Adreça Paral·lel, 91
Sants-Montjuïc
Barcelona
08004
Transport Paral·lel (M: L2-L3)
Preu 28 €
Static map showing venue location
  • Teatre Condal 28 € Reserva
  • Teatre Condal 28 € Reserva
  • Teatre Condal 28 € Reserva
  • Teatre Condal 28 € Reserva
  • Teatre Condal 28 € Reserva
  • Teatre Condal 28 € Reserva
  • Teatre Condal 28 € Reserva
LiveReviews|0
1 person listening