Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Revolta de bruixes

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: Josep Maria Benet i Jornet. Direcció: Juan Carlos Martel Bayod. Amb: Chantal Aimée, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Àurea Márquez, Xicu Masó, Andrea Ros, Júlia Truyol.
 
‘Revolta de bruixes’ és una comèdia lleugera? És una obra superficial i fins i tot divertida? O és un drama realista? Una història plena de pessimisme sobre l’ésser humà? Això ens plantejàvem en veure  la lectura que Juan Carlos Martel Bayod ha fet del text de Josep Maria Benet i Jornet. El director es mostra incapaç de retratar, més enllà del respecte per la lletra original, la feixuga càrrega que arrossega aquest grup de dones que neteja unes oficines durant una nit de lluna plena, de fer palesa la por que a la fi les farà desistir de la seva protesta. En conseqüència desdibuixa el rerefons genuí del drama, la derrota de la raó, dels objectius col·lectius enfront dels individuals i la renúncia a lluitar per la pròpia vida per lliurar-se a una salvació esotèrica.
 
Aquesta mirada afecta la credibilitat d’un repartiment on sobresurten els veterans Xicu Masó, impecable, superb, Chantal Aimée, dolçament patètica i Àurea Márquez, freda, com la raó. En elles veiem allò que està més enllà de les paraules. Notables la Filomena d’Andrea Ros i la Rita de Júlia Truyol.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
15-26 €
Publicitat
També t'agradarà