Rhumans

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles
Rhumans
1/3
Rhumans
Rhumans
2/3
© Pep GolRhumans
Rhumans
3/3
© Pep GolRhumans

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La tercera entrega del projecte imaginat per al plorat Joan Montanyès 'Monti' amb la seva colla de pallassos es pregunta sobre la identitat del pallasso i sobre la imatge que en té l’imaginari popular. Què coi és un pallasso? Doncs, si hem de dir alguna cosa arran del que hem vist: un pallasso és un poeta. I atenció, perquè 'Rhumans' és un espectacle per a tots el públics, però ni molt menys infantil.

Quan Piero Steiner, penjat d’un teló teixit amb les tovalloletes per desmaquillar-se, li diu a Arquetti (Joan Arqué) que el món no canviarà sense la seva existència i aquest es queda perplex tot mirant el públic, estem a un punt de plorar. Plorar després, esclar, d’haver rigut a gust amb la paròdia de l'argentí Mauro Paganani d’una contorsionista cabaretera o amb la presentació hilarant de l’august de l’entranyable Roger Julià.

Riure, plorar, gaudir amb la suggestiva música de Pep Pasqual, colpir-se amb l’ànima de poeta del superb Piero Steiner quan puja a les americanes de tants i tants pallassos en una muntanya coronada per l'acolorida disfressa del desaparegut Monti. Bona direcció de Jordi Aspa amb cinc pallassos diferents. Amb quin es queden? Ja saben: “Per capgirar-ho tot fa falta tenir nassos”.

Direcció: Jordi Aspa. Cia. Rhum i cia. Amb: Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini, Pep Pascual i Piero Steiner.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies