• Teatre
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Romeu i Julieta

3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

Autor: William Shakespeare. Traducció: Marc Chornet i Anna Maria Ricart. Direcció Marc Chornet. Amb: Carlos Cuevas, Clàudia Benito, Alba José, Roser Tapias, Rosa Serra, Toni Guillemat, Martí Salvat, Neus Pàmies, Jordi Llordella.

Quan la mort comença a escriure la seva història a 'Romeu i Julieta' la proposta dramatúrgica de Marc Chornet adquireix tota la seva coherència. Llavors la visió del director es concentra en l'essencial, els elements escenogràfics cobren sentit i les interpretacions abandonen un lleuger to paròdic. Les referències creuades (Robbins, Luhrmann, Rovira Beleta) es depuren i pren tot el protagonisme un enginyós ús del cinematogràfic muntatge paral·lel, de la relectura de l'equívoc de gènere elisabetià i del llenguatge coreogràfic (gran solució per al combat d'espases).

El jove elenc respon amb energia a la seva comesa coral, mentre que Clàudia Benito mostra una relació molt natural amb l'allau emocional que cau sobre Julieta i Carlos Cuevas (Romeu) manté una estranya distància amb el seu personatge, com si hagués memoritzat els versos però les emocions s'haguessin quedat en el faristol.

Detalls

Adreça
Preu
10-18 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà