Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sacarina

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Sacarina
Sacarina
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Les misèries del teatre són universals. Ja sigui en la bohèmia milanesa en la qual es va inspirar el dramaturg italià Davide Carnevali, com a la Barcelona de les Rambles en la traducció i eficaç adaptació d’Albert Arribas amb moltes referències locals extensibles fins i tot a alguns polítics. I és que per més terrossos de sucre que li posis al cafè, la vida de l’artista és molt dura. Bé ho sap l’Albert. Un jove que vol fer teatre, que alguna cosa ha fet en l’escena marginal, que es conforma amb 800 euros al mes i que està embarcat en un projecte de sèrie de televisió que pot canviar-li la vida. La d’ell i la de la seva amiga Lara que acaba de torna de Berlín on ha après alemany i ha treballat en el temple teatral de la Schaubühne... de cambrera. Ambdós tan entusiastes com ingenus. Ambdós en les mans d’en Sergi, un cínic productor que es vol fer ric amb aquesta sèrie.

Una amable i entretinguda comèdia de Carnevali, de qui podem recordar 'Variacions sobre el model Kaepelin' a la Sala Beckett i 'Actes obscens a l’espai públic' al TNC, que il·lumina el món de l'escena i la inhabitabilitat de Barcelona amb força ironia i agror. Àdhuc ell mateix, ja que l’autor, absent, rep més d’una clatellada. Tot val per sobreviure i treure el cap tan sigui en el teatre com en un altre àmbit professional.

Sens dubte que el millor de la comèdia és la definició dels personatges i el millor d’aquesta simpàtica posada en escena (molt bé Sergi Torrecilla) són les naturalíssimes interpretacions de Lara Salvador, Albert Diaz i Albert Prat, així com la transformació del petit espai en una mena de bar.

Autor: Davide Carnevali. Traducció: Albert Arribas. Adaptació: Davide Carnevali, Albert Arribas i La Ruta 40. Direcció: Sergi Torrecilla. Intèrprets: Alberto Díaz, Albert Prat i Lara Salvador.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
16-20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà