Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Hidden', Lali Ayguadé
Foto: Nicolas Ricchini'Hidden', Lali Ayguadé

S'amplia la programació a distància de Temporada Alta!

Més digital que mai: el festival d'arts escèniques de Girona allarga la seva programació online fins al 22 de desembre i amplia els seus espectacles. Teatre a un sol clic!

Time Out en col·laboració amb Temporada Alta
Publicitat

Darrere de cada núvol gris i plujós hi ha un arc de Sant Martí, i el que ens porta el festival Temporada Alta és un de ben gran, colorit i brillant! I és que a causa de les restriccions i de les modificacions que han hagut de fer per tal d'adaptar-se a la nova normalitat provocada per la Covid-19, la programació ha estat modificada. Però això no significa que el teatre s'aturi, sinó que el tindrem més a prop que mai!
Alguns dels espectacles que havíem de veure de forma presencial ara els podrem seguir gaudint, però de forma online. De fet, tota la programació A distància del festival s'ha allargat fins al 22 de desembre per, així, recuperar tot aquell teatre, tota aquella emoció, tots aquells diàlegs i monòlegs, i tots aquells plors i riures que ens hem perdut. El teatre ha estat aturat molt de temps, obrim-li les portes de les nostres cases i fem que l'emoció escènica segueixi viva a través de les nostres pantalles.
Com bé expressa el dit, "qui no es consola és perquè no vol" i amb aquest gir de la programació, consolar-se serà d'allò més entretingut, fàcil i ràpid. Continueu llegint i descobriu tots aquells continguts de Temporada Alta que ara tindreu a un clic!

Més espectacles!
Foto: Ilse Philips

Més espectacles!

Entre la programació prevista inicialment, hi ha molts espectacles que havien de tenir lloc sobre l'escenari amb un públic al davant que no desviés la mirada de la trama ni un moment. No us penseu que ja no els podeu gaudir, perquè ara Temporada Alta ens ofereix en modalitat online perquè els pugueu presenciar des de casa i quan vulgueu.
Entre els nous espectacles afegits a la modalitat digital trobareu d'internacionals com el reivindicador 'Pleasant Island' de Silke Huysmans i Hannes Dereere; l'innovador i recreació dels dos mites clàssics 'Antigone in Molenbeek + Tiresias', de Guy Cassiers; i el teatre documental 'Teatro Amazonas' d'Azkona & Toloza.
També propostes de creació emergent com el revelador i punyent 'Turba', de Mos Maiorum, o 'Explore el jardín de los Cárpatos
' de José y sus hermanas, tercer projecte d'aquesta companyia jova i d'una personalitat única i molt irònica.
Com a programació de dansa, 'Hidden' de Lali Ayugadé, que tanca la seva trilogia sobre la identitat, i l'univers de Buñuel a 'Sonoma', de La Veronal i Marcos Morau. I, per descomptat, teatre per a la canalla amb el familiar i divertit 'Les aventures del Lleó vergonyós', d'El Pot Petit.

Supermercats: un nou escenari
Foto: Cabosanroque

Supermercats: un nou escenari

Els supermercats són uns d'aquells pocs llocs on encara es pot anar amb total llibertat (i sense restricció d'aforament...). I si el convertim en el nostre propi escenari? Poseu-vos la mascareta, aneu-hi i doneu-li al play aquesta obra. Tot cobrarà un sentit únic!
El duo Cabosanroque, format per l'enginyera i música Laia Torrens i l'arquitecte Roger Aixut, ens porten una audioguia que assumeix el súper com un espai de representació, com un escenari per oferir ficció. I és que durant el confinament vam poder veure com els supermercats eren els espais permesos i els teatres els espais prohibits. Us sumeu a aquesta nova normalitat? Ja no veureu els supermercats de la mateixa manera!

Publicitat
Trobades íntimes per Zoom
Foto: Temporada Alta

Trobades íntimes per Zoom

L'Espai Zoom us continua fent sentir únics, privilegiats i us porta directament a les vostres pantalles actrius i actors que us interpretaran les seves propostes només per a vosaltres! I és que aquesta part de la programació ofereix propostes creades expressament per veure en directe des de casa a través de Zoom. Entre els protagonistes que semblarà que us parlin a cau d'orella trobareu Ivan Benet, que us acostarà un dels seus elogiats monòlegs a partir d''Informe per a una Acadèmia' de Franz Kafka; Anna Alarcón, que interpretarà un dels monòlegs més colpidors del segle XX, 'Psicosis de las 4.48' de Sarah Kane; i l'acabat d'incorporar a la programació Josep Pedrals, que jugarà amb la sonoritat dels versos en forma d'un recital que tracta sobre, precisament, el mateix fet de recitar.
Aquestes i totes les propostes són peces pensades per a un públic reduït on l'actriu o actor, també des de casa, interpretarà un text teatral o oferirà un recital poètic. Serà com si els tinguéssiu amb vosaltres!

Un Torneig de Dramatúrgia diferent
Foto: Temporada Alta

Un Torneig de Dramatúrgia diferent

Com a novetat, coincidint amb el seu desè aniversari i com a resposta a les noves mesures de seguretat, el Torneig de Dramatúrgia es farà de manera presencial i online. Això vol dir que els nostres ordinadors, tauletes o mòbils seran testimonis d'una autèntica batalla entre vuit dramaturgs d'expressió catalana que lluitaran a través de les paraules. L'emoció es manté tant o més com els altres anys!

Publicitat
El millor d'aquí i d'allà... a 3 euros!
Foto: Temporada Alta

El millor d'aquí i d'allà... a 3 euros!

Per aquells que sou uns devoradors de teatre no només durant el Temporada Alta, sinó durant tot l'any. Per aquells que no podeu viure sense l'emoció d'un bon text o d'una posada escènica. Per aquells que sou unes biblioteques amb cames del que s'ha cuit en el món del teatre en els últims anys... El festival us proposa una oportunitat única i irresistible: el Catàleg.
Per només tres euros, podreu gaudir de directors com Romeo Castellucci, Alain Platel, Angélica Liddell, Guy Cassiers, Needcompany i Christiane Jatahy, entre d’altres! I és que al Catáleg trobareu una selecció de grans obres nacionals i internacionals en forma de filmacions en versió original de muntatges teatrals. 
A més, la recaptació obtinguda va destinada a l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) per a projectes que contribueixin a pal·liar els efectes de la Covid-19. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat