Secret

Locals de nit
Recomanat
5 de 5 estrelles

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Concepció, posada en pista i interpretació Johann Le Guillerm. Interpretació musical: Alexandre Piques.

Johann Le Guillerm renilla, com un cavall. Sembla un animal. Però els animals no fan el que fa aquest home, amb les seves mans i el seu enginy. Pensàvem que anàvem a veure un xou cerebral, de circ contemporani filosòfic, i fins i tot hem rigut. Les sabatotes que portava ja eren un indici. I, simplement, hem quedat estabornits a la cadira, meravellats pels fanalets que han sorgit de cop i han envoltat la pista, per la precisió amb què maneja les fustes, pels jocs de mans amb un mocador, pel fibló que ens ha fet enlairar...

A 'Secret' tot és equilibri, l’equilibri dels materials amb què juga Le Guillerm, l’equilibri de l’artista amb el seu mitjà, l’equilibri entre el més difícil encara i els petits detalls del seu art que el francès sap ampliar fins a dimensions colossals. Le Guillerm és un alquimista, que ens permet tornar a ser nens durant una hora i mitja. Quan ha acabat el xou, hem despertat.

Publicat

Detalls

També t'agradarà