Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Separacions

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Separacions
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Les separacions sentimentals són una font de problemes, de dolor i de petites tragèdies, però també es poden mirar des d'una òptica molt més còmica que dissimuli l’amargor de la qüestió com va fer el dramaturg Ever M. Blanchet a 'Separacions'. Una obra de comèdia popular en la línia de les del francès Marc Camoletti ('No et vesteixis per sopar', 'Boeing Boeing') estrenada fa més o menys vuit anys que torna ara a l’escenari del Versus Glòries en una excel·lent direcció de Pere Anglas que l’encerta plenament en el ritme de la comèdia i en la direcció dels sis entregats intèrprets.

L’obra de Blanchet funciona com un catàleg de separacions de tota mena (heterosexual, homosexual i lèsbiques), un conjunt de situacions de caire televisiu inserides en l’única separació que té un cert desenvolupament i que fa de fil conductor. Si la virtut del text rau en el maneig de les exageracions, la de la posada en escena és la modulació d’aquestes i la direcció dels intèrprets entre els quals destacaríem la magnífica comicitat d'Antonio del Valle (molt jocós el seu empudegador gai) i la hilarant desmesura de Míriam Tortosa.

Autor: Ever Blanchet. Direcció: Pere Anglas. Amb: Eva de Luis, Rafaela Rivas, Carla Ricart, Christian Cánovas, Oscar Jarque i Raül Tortosa.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
10 €
Publicitat
També t'agradarà