Separacions

Teatre
3 de 5 estrelles
Separacions

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Les separacions sentimentals són una font de problemes, de dolor i de petites tragèdies, però també es poden mirar des d'una òptica molt més còmica que dissimuli l’amargor de la qüestió com va fer el dramaturg Ever M. Blanchet a 'Separacions'. Una obra de comèdia popular en la línia de les del francès Marc Camoletti ('No et vesteixis per sopar', 'Boeing Boeing') estrenada fa més o menys vuit anys que torna ara a l’escenari del Versus Glòries en una excel·lent direcció de Pere Anglas que l’encerta plenament en el ritme de la comèdia i en la direcció dels sis entregats intèrprets.

L’obra de Blanchet funciona com un catàleg de separacions de tota mena (heterosexual, homosexual i lèsbiques), un conjunt de situacions de caire televisiu inserides en l’única separació que té un cert desenvolupament i que fa de fil conductor. Si la virtut del text rau en el maneig de les exageracions, la de la posada en escena és la modulació d’aquestes i la direcció dels intèrprets entre els quals destacaríem la magnífica comicitat d'Antonio del Valle (molt jocós el seu empudegador gai) i la hilarant desmesura de Míriam Tortosa.

Autor: Ever Blanchet. Direcció: Pere Anglas. Amb: Eva de Luis, Rafaela Rivas, Carla Ricart, Christian Cánovas, Oscar Jarque i Raül Tortosa.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies