Serà el nostre secret

Teatre
Serà el nostre secret
Foto: Paco Amate Elies Barbera i Marta Montiel protagonitzaran 'Serà el nostre secret, dirigit per Daniela Feixas.

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat. Per això, a través del teatre Verbatim transmetem les experiències i reflexions de persones que han passat per aquesta experiència i l’han expressat. Les seves paraules i les dels especialistes que ens acompanyen poden ser una via per a comprendre, sensibilitzar-nos i posicionar-nos.

Idea: Marta Montiel i Elies Barberà. Recerca i documentació: Marta Montiel, Elies Barberà i Daniela Feixas. Direcció i dramatúrgia: Daniela Feixas. Intèrprets: Elies Barberà i Marta Montiel.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies