Shaking Shakespeare

Teatre, Musical
Recomanat
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles
Concepció: Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas. Direcció i arranjaments musicals: Sheila Garcia. Direcció escènica: Moisès Maicas. Dramatúrgia: Anna Solé. Amb: Bernat Cot, Josep Fadó, Paul Parera, The Hanfris (Juan Bertrand, Jordi Forcadell, Gener Salicrú, Adrià Sivilla), The Sing Song Sisters (Núria Cuyàs, Laura Pau, Lluna Pindado).
 
En el teatre contemporani, no hi ha dubte que tots els camins duen a Shakespeare. I el que ha fet a 'Shaking Shakespeare' Moisès Maicas amb l'ajuda musical de Sheila Garcia n'és la prova més flagrant. La qüestió és que si es fa bé, com ells, te n'adones que el 'Macbeth' de Verdi i 'West side story' estan molt més a prop del que podries haver pensat mai. Perquè aquí no només sona òpera, sinó que tenim musicals, cançó popular i el que vulguem. Sentirem el 'Brush up your Shakespeare' del film 'Kiss me Kate' i 'I'll be your baby tonight', i 'Otello' i 'Romeu i Julieta'. I molt més, sempre amb el Bard com a punt de connexió.

Tot està molt ben lligat, gràcies a Bernat Cot, que fa de Shakespeare i que enllaça els temes com un gran mestre cerimònies. En escena, comparteixen cançons el tenor Josep Fadó i dos grups, les noies de Sing Song Sisters i els nois de The Hanfris. Al piano, Paul Perera. Guanyen elles, per potència vocal i un saber estar que no s'aprèn de la nit al dia. A tots els mata una mica la dicció anglesa. Però no tot pot ser pefecte, oi?

Detalls

Els usuaris diuen