• Teatre
  • Crítica de Time Out

Si mireu el vent d'on ve

Andreu Gomila
Publicitat

Time Out diu

Autora: Nell Leyshon. Dramatúrgia: Marc Rosich. Direcció: Fernando Bernués. Amb: Clàudia Cos, Eduard Farelo, Lluís Marquès, Laura López, Emma Vilarasau.

Quan corres el risc de versionar 'L'hort dels cirerers' transformant el drama col·lectiu que exposa Txékhov en un drama familiar de telesèrie, tens molts números per fracassar, encara que gaudeixis de dos actors boníssims i unes nobles intencions. Fernando Bernués i tot l'equip de 'Si mireu el vent d'on ve' intenten dotar de poesia el text de Nell Leyshon, de donar-li volada, categoria, però per més que ho intentin, no ho aconsegueixen.

Tot comença amb la mort de Harry, marit d'Irene (Emma Vilarasau) i pare de Roy (Lluís Marquès) i de Brenda (Laura López). La dona queda descol·locada i el fill, perdut. L'únic que manté l'ànim és Len (Eduard Farelo), el germà discapacitat d'Irene. El tràgic succés farà tornar a la finca dels pomers vells fantasmes i decisions que van quedar en suspens. Però fins al final de l'obra no sabrem què va fer miques la família i ens adonarem que tampoc no n'hi havia per a tant. Vilarasau, rabiüda, totèmica, ens obliga a seguir-li la mirada. Farelo, juganer, també. La resta dels actors fan el que poden.

Detalls

Adreça
Preu
15-26 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà