Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Panorama des del pont
Panorama des del pont

Sis raons per no perdre-us l'obra 'Panorama des del pont'

El Teatre Romea estrena 'Panorama des del pont', una peça d'Arthur Miller que commou i parla de les dures lleis antimmigració vigents el 1955 i de les difícils condicions de vida dels emigrants. Time Out en col·laboració amb Focus.

Publicitat

Aquí us donem 6 raons per anar a veure 'Panorama des del pont', una oportunitat genial per veure Miller en tot el seu esplendor.

Per tornar a veure una peça d'Arthur Miller a Barcelona

1. Per tornar a veure una peça d'Arthur Miller a Barcelona

A Barcelona no sempre és fàcil veure clàssics del segle XX i peces contemporànies d'autors com Tennessee Williams, Arthur Miller, Jonathan Larson... Ara, tenim l'oportunitat de veure 'Panorama des del pont', una de les peces que han marcat la història del teatre occidental i que estan interpretades per grans actors i, també, companyies joves que les revisiten. Quant feia que no veieu un Miller a Barcelona? Aprofitem-ho!
Perquè Lavaudant és un dels directors del moment

2. Perquè Lavaudant és un dels directors del moment

Georges Lavaudant torna a Barcelona per dirigir un clàssic del segle XX. En aquesta entrevista, es mostra entusiasmat amb els actors, un dels grans èxits de l'obra: "Aquesta peça no es pot fer si no tens els actors adequats. Sinó, no val la pena. Calen actors amb carisma, potència, bogeria". Aneu a veure Lavaudant, no us en penedireu!
Publicitat
 Per veure Eduard Fernández en plena forma

3.  Per veure Eduard Fernández en plena forma

Ho diu el propi Lauvadant: "[L'Eduard Fernández] és extraordinari. Em sorprèn tots els dies. I aquest paper li va molt bé. Perquè es posa en perill i fins i tot ha de transitar per escenes ridícules".
Perquè aporta punts de reflexió sobre la immigració i els refugiats

4. Perquè aporta punts de reflexió sobre la immigració i els refugiats

'Panorama des del pont' parla sobre codis socials i morals dels estibadors dels molls de Nova York i de la colònia italiana a Brooklyn; de les dures lleis antimmigració vigents el 1955, de les difícils condicions de vida dels emigrants. Un debat més necessari que mai!
Publicitat
Perquè podreu veure alguns dels actors més sexis del teatre català

5. Perquè podreu veure alguns dels actors més sexis del teatre català

Coneixeu el reportatge de Time Out sobre els actors i les actrius més sexis del moment? L'ampliem, el canviem, el modifiquem, però sempre hi ha dos actors que no fallen: Marcel Borràs i Pep Ambrós! Tots dos estan a 'Panorama des del pont' i a més, no només són sexis sinó que també els considerem del clan dels actors que ho estan petant al panorama actual. Què, encara necessiteu més excuses?
Per escoltar de la música dels anys 50

6. Per escoltar de la música dels anys 50

La música dels 50 ens anima i ens fa viatjar a una altra època. Nova York, Chicago i cançons tan mítiques com el 'Mambo italiano' de Dean Martin. Ja se us mouen els peus?
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat