Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau de la música
Palau de la música

Som dia 25!

Alerta joves! El programa Escena 25 s’obre avui amb entrades de teatre, circ, dansa i concerts tirades de preu. Us ho expliquem tot!

Time Out en col·laboració amb Escena 25
Publicitat

Si teniu entre 18 i 25 anys, els dies 25 i 26 de cada mes podeu trobar entrades pels millors espectacles de la cartellera a preus exclusius per a vosaltres. Si sou dels afortunats que esteu entre aquesta franja d’edat, aprofiteu el dia! Sortir d’escenari en escenari, mai havia estat tant fàcil com ara amb Escena 25.

Aquesta iniciativa està impulsada per més de 100 teatres i sales de concert de tot Catalunya, i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Els espectacles que conformen la seva programació són els que es posen a la venda per a Escena 25 a preus que van de 3 a 10 €. El funcionament és ben senzill: cal entrar al web, inscriure’s i seleccionar i reservar els espectacles i concerts als que voleu assistir. Si no teniu DNI, perquè sou de fora de l’Estat, no cal que patiu. Només heu d’escriure al correu

que trobareu al mateix web i demanar que us donin d’alta. L’únic requisit és el de l’edat. En registrar-vos, a més a més, podreu participar en concursos i inscriure-us en un munt d’activitats extres que es realitzen durant tot l’any, com assisir de públic a la TV.

Cada usuari pot comprar una entrada única (la seva), per a tants espectacles i concerts com vulgui. Per anar amb amics o en colla, cada un ha de registrar-se a la plataforma de manera individual. I si un de vosaltres troba una oferta interessant, pot fer reserves per a un altre amic, indicant els seu correu electrònic. Trobareu entrades per espectacles i concerts en cartellera d’ara fins a finals d’any. I un cop hagueu comprat la vostra entrada, només quedarà recollir-la a la taquilla del teatre o sala de concert en qüesti. i... gaudir de l’espectacle!

La proposta és temptadora, oi? Segur que ja esteu buscant espectacle o concert i quadrant agendes! Doncs recordeu, els dies 25 i 26 de cada mes, la plataforma es tornarà a obrir amb noves entrades disponibles pel mes següent. I, a més, estareu informats de tot el que es cou en el panorama escènic i musical del país!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat