Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sortegem 20 entrades dobles per 'Caiguts del Cel'

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Caiguts del cel

Sortegem 20 entrades dobles per 'Caiguts del Cel'

Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina actuaran al Teatre Goya fins a finals de mes. T’hi convidem per a que no te la perdis!

Advertising

Començar el setembre no sempre és fàcil: feina, rutina i la grisor dels dies... Anar al teatre és una bona manera per trencar amb la vida quotidiana i fer-vos un fart de riure. Sobretot si aneu a veure 'Caiguts del cel', una comèdia protagonitzada per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina.

La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

Participeu al nostre concurs i aprofiteu la última oportunitat per veure 'Caiguts del cel'. Sortegem 20 entrades dobles per la funció del 24 de setembre a les 21 h.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising