Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caiguts del cel

Sortegem 20 entrades dobles per 'Caiguts del Cel'

Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina actuaran al Teatre Goya fins a finals de mes. T’hi convidem per a que no te la perdis!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Començar el setembre no sempre és fàcil: feina, rutina i la grisor dels dies... Anar al teatre és una bona manera per trencar amb la vida quotidiana i fer-vos un fart de riure. Sobretot si aneu a veure 'Caiguts del cel', una comèdia protagonitzada per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina.

La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

Participeu al nostre concurs i aprofiteu la última oportunitat per veure 'Caiguts del cel'. Sortegem 20 entrades dobles per la funció del 24 de setembre a les 21 h.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat