Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El bon pare
© PABLO RICCIARDULLI

Sortegem 20 entrades dobles per l'obra 'El bon pare'

El Teatre Borràs acull aquest espectacle protagonitzat per Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula. Us hi convidem!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquesta obra de teatre es va estrenar al festival Grec i ara arriba a Teatre Borràs per interrogar-nos sobre la paternitat i què és ser un bon pare.

L'argument d'El bon pare' parla de Roger Denís, l'alcalde d'una ciutat petita, no li poden anar millor les coses. No es pot queixar de la seva carrera política i, a més, té una família que se l'estima. La seva filla adolescent ha tornat a casa, i això, que de fet era una bona notícia, s'acabarà convertint en un problema greu, ja que amb ella ha aparegut un vídeo a Internet que li ha fet veure coses de la noia que no sabia ni volia saber...

Denís es pensava que una educació moderna i tolerant era la millor garantia per estalviar-se disgustos com els que veu venir. Alhora, descobreix que fins ara tothom a casa li ha dit que era un bon pare per tenir-lo tranquil però, de fet, no ha intervingut en cap decisió familiar important els últims anys. Aquesta obra ens fa preguntar-nos per nosaltres mateixos i per la veritat de les relacions familiars.

Si no us voleu perdre una de les obres de la rentrée teatral participeu al nostre concurs. Sortegem 20 entrades dobles per la funció del dijous 29 de setembre!
 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat