Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sortegem 20 entrades dobles per 'Llegué para irme' a La Villarroel

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Llegué para irme

Sortegem 20 entrades dobles per 'Llegué para irme' a La Villarroel

No us perdeu aquest espectacle de 'clown' que parla de l'estrès que les persones vivim en els temps moderns. Sortegem 20 entrades dobles pel dia 9 d'octubre.

Advertising

'Llegué para irme' és un viatge oníric que ens fa reflexionar sobre la nostra vida i sobre l'estrès que vivim en els temps moderns. La obra explica la història d’un home que camina sense rumb; un clown que, si l’examinem de ben a prop, revela allò tràgic de la modernitat.

Córrer, no descansar mai, no tenir temps per pensar. Estar en un permanent estrès de viatge sense poder-ne gaudir. Baixar d’un avió per agafar un tren, pujar a un taxi per arribar a casa esgotat. Mirar l’email, escoltar missatges de veu, buidar el congelador, intentar dormir i, ràpidament, marxar. Estar eternament deslocalitzat. Sí, la nostra quotidianitat és vertiginosa, però també còmica!

No us perdeu aquesta obra, que segur que us farà pensar i reflexionar. Sortegem 20 entrades dobles per la funció del diumenge 9 d'octubre a les 18 h. Serà a La Villarroel!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising