Sudado

Teatre

Time Out diu

Autors: Facundo Aquínos, Julián Cabrera, Belén Charpentier, Jorge Eiro, Facundo Livio Mejías i Paul Romero. Direcció: Jorge Eiro. Amb: Facundo Aquínos, Cristian Jensen, Facundo Livio Mejías.

Al mes d'Abril, el Breu Teatre Estrategic té el plaer d'acollir com a companyia convidada al Nou Sainet Argentí integrat per dos dels espectacles revelació de la cartellera porteña.

A Sudado, un restaurant peruà del Abasto es realitzen les últimes remodelacions a comanda de Percy, el seu amo. Dos obrers, Ricky, argentí i Lalo, peruà, treballen per a la constructora que ara fa servir Alejo, fill de l'antic amo de l'empresa que va morir fa una setmana. És el primer dia de treball després de la tragèdia. La jornada sembla no acabar per la falta de materials. El treball funciona com anestèsia per al dolor i desencís que provoquen el dol, el desarrelament, la família, la rutina, la solitud, el deure i els vincles laborals. Entre la imponent imatge del Machu Picchu, una oficina a mig construir, un fonola i cerveses, la idea de merèixer alguna cosa millor sorgeix de manera silenciosa en aquesta jornada que imprimeix en ells una nova derrota.

Detalls

També t'agradarà