Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Paquito Forever
Paquito Forever

Teatre a 1,5 euros

Del 15 al 25 març nou sales de Barcelona ofereixen obres a un molt baix preu gràcies al Dia de l'Autor SGAE

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Després de l'èxit espaterrant de les passades edicions, la Fundació SGAE i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) repeteixen el Dia de l'Autor SGAE, que posa centenars d'entrades de teatre a 1,5 €. L'objectiu és donar visibilitat als autors i fer que la gent s'acosti a veure espectacles de factura local, sobretot a les sales petites de Barcelona. La campanya implica 16 autors dramàtics, 5 autors compositors, 2 autors coreògrafs els quals han creat 11 obres que es veuran en 10 teatres en 18 sessions. Tots són teatres de Barcelona, llevat de la Sala Trono de Tarragona.

La quarta edició del Dia de l'Autor SGAE vol donar suport al Dia Mundial del Teatre (27 de març) i tindrà lloc, concretament, els dies 15, 17, 18, 22, 23 i 25 de març.

Les entrades es posen a la venda el dia 1 de març a partir de les 15 h. Podran participar els 100 primers espectadors que comprin entrades es beneficiaran d'un terrible descompte, possible gràcies a què l'autor paga el 90% d'una entrada de 15 euros i l'espectador només paga els drets d'autor (el 10%). Això vol dir que l'espectador paga, com a molt, 1,5 €.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat