Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Ocells-Textos-Onades', Júlia Mariscal
'Ocells-Textos-Onades', Júlia Mariscal

Teatre extrem al Lliure!

El Teatre Lliure presenta Katharsis, un cicle que dona veu a artistes poc convencionals i que busca l’essència del teatre. No us el perdeu!

Time Out en col·laboració amb Teatre Lliure
Publicitat

Tocar les tecles més extremes del que entenem per arts escèniques: això és el que busca el Teatre Lliure amb el cicle Katharsis. En una programació que inclou propostes nacionals i internacionals, les obres responem a la necessitat d’entendre un teatre que viu als marges de la seva convencionalitat i dona veu a creadors que responen només a ells mateixos. Si teniu una mirada oberta, curiosa i no temeu les rareses, aquest és el vostre cicle. Us expliquem què hi trobareu!

Jugar amb la matèria

Jugar amb la matèria

A 'Ocells-Textos-Onades' (25 i 26 de gener), Júlia Mariscal ens porta una instal·lació escultòrica viva, on la seva interacció amb la matèria serà qui construeixi el relat. Seguint amb el joc de matèries, l’art més macabre arriba amb 'Hybridation' (22 i 23 de gener), la performance d’Oliver de Salazan on les identitats es desfiguren entre pintura, fang i la fusió d’un petó. I Lolo & Sosaku ens porten un experiment intuïtiu i mecànic sobre el llenguatge dels objectes en moviment a 'Cyan Yu C Language Pxi Tipo P' (30 i 31 de gener). 

Tornar a l’essència del teatre

Tornar a l’essència del teatre

Sempre hi ha lloc pels clàssics i amb Susanne Kennedy es transformen: porta a l’escena 'Drei Schwestern' (29 i 30 de gener), instal·lacions performatives que versionen Les tres germanes de Txékov sota la premissa de l’etern retorn entre instal·lacions que semblen presons i rostres tètrics i idèntics.

Amb missatge

Amb missatge

Marc Villanueva Mir proposa amb 'El candidato (o candidata)' (24 i 25 de gener) una performance lúdica en forma de partida de djambi que reflexiona sobre política. A 'Oblivion' (23 i 24 de gener) de Sarah Vanhee els residus personals acumulats durant tot un any esdevenen un resultat sorprenent. I per acabar, el Lliure serà l’escenari d’una 'Batalla de galls' (31 de gener) que culminarà el cicle!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat