Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Teatre més enllà del carrer

Del 7 al 10 de setembre torna FiraTàrrega amb una nova edició. Us fem cinc cèntims dels espectacles imprescindibles!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

La temporada teatral s’estrena cada any a FiraTàrrega, un punt de trobada de companyies, programadors i públic amant de les arts escèniques al qual Moritz dona suport. A Tàrrega, el teatre és arreu: places, gimnasos, escoles, carrers i bars s’omplen de propostes per a totes les edats. Enguany s’hi presenten 54 projectes provinents de vuit països.
La Veronal és una de les companyies més esperades a Tàrrega. Marcos Morau i els seus presenten Bologna: Pasolini, una invitació a veure i gaudir de la millor dansa europea contemporània. Un altre imprescindible és Pool (no water) de Mark Ravenhill i Íntims Produccions, que parla sobre la fragilitat de l’amistat, l’enveja, l’èxit i el significat de l’art. A Udol, Los Galindos proposen cercar i redescobrir les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix.
Algunes companyies, com Eléctrico 28, han ideat un espectacle únic, pensat especialment per a un espai d’aquesta ciutat. És el que coneixem com a site specific i serà difícil que es faci fora de la Fira. Entre aquests destaca Momentos estelares de la humanidad, un espectacle fet a partir d’un dels llibres més acollonants de Stefan Zweig, en el qual fa una reflexió sobre la història, el poder i les obsessions humanes.
I més enllà, Tàrrega és un lloc per descobrir les propostes més agosarades dels creadors més extrems, els que es juguen la vida al trapezi, els que ens fan petar de riure... Perdeu-vos pels carrers de la ciutat i obriu bé els ulls: el teatre és a cada cantonada. Comencem? ■

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat