Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Teatre Poliorama

  • Teatre
  • El Raval
  • Crítica de Time Out
apolio.jpg
Poliorama
Publicitat

Time Out diu

 Es troba a la planta baixa de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. Es va obrir l’any 1906 com a sala de cinema, més tard va funcionar com a teatre (de 1937 al 1939 va ser el Teatre Català de la Comèdia) i també va romandre una temporada tancat. Des del febrer del 1985, quan va tornar a obrir, que no ha deixat de banda el seu carácter teatral.

Escrit per Eulàlia Iglesias

Detalls

Adreça
La Rambla, 115
Ciutat Vella
Barcelona
08002
Transport
Catalunya (M: L1-L3)
Preu
En funció de l'espectacle
Horaris
Diferents sessions i horaris

Què hi ha ara mateix

L'alegria que passa

  • 4 de 5 estrelles
  • Musical

Sorprenent. Això és el que han fet Marc Rosich, Andreu Gallén i Ariadna Peya al Poliorama, sota la supervisió d'Anna Rosa Cisquella, amb 'L'alegria que passa' de Santiago Rusiñol. Els Dagoll Dagom ja ens tenien acostumats a agafar clàssics catalans per convertir-los en un musical i donar-los la volta, però en el seu últim espectacle, envoltats d'artistes una o dues generacions més joves, han fet una cosa totalment inesperada amb la història d'aquest poble gris dirigit per un dictadoret que rep la visita d'una companyia teatral. I els ha sortit bé. Res d'orquestra D'entrada, converteixen una història fosca i poc actual, de tan gastada, en un musical que es deixa veure i escoltar. I el repte que tenia Gallén amb la música no era poc: només teclats, piano, samplers, una guitarra acústica i una d'elèctrica. Res més. Res d'orquestra. I amb uns músics que també són actors. Ha compost temes contemporanis, senzills en l'execució, però d'ampli espectre. I Rosich, el director i dramaturg, ha tractat aquest parany a la rauxa que es va empescar Rusiñol com si s'enfrontés a un 'Romeu i Julieta' tenebrós. Peya, la coreògrafa, acaba de completar un trio de primera. Moments estel·lars Però aquí, qui guanya la partida és Àngel Gonyalons, amb un paper de Jekyll i Hyde, ja que fa el paper d'alcalde autoritari i el de Clown, capità de la companyia. Té uns quants moments estel·lars, com en una escena en què interpreta els dos personatges a la vegada. I quan es tracta de cantar, sap pujar per sobr

No me toques el cuento

  • Musical

Què passa després del 'I van viure feliços per sempre? Doncs el Teatre Poliorama ens presenta aquesta visió de la història amb 'No me toques el cuento' d'Olivia Lara. Una comèdia musical que ens mostra a les princeses que tots coneixem com mai les havíem vist. La Ventafocs, la Bella, la Blancaneu i la Bella Dorment mostren la seva cara més real i es rebel·len contra el conte que han volgut explicar d'elles mostrant com va ser per elles el seu conte de fades. 

¡Chakapum!

  • Musical

El Teatre Victòria acull aquest musical del Terrat que porta molta música i festa a l'escenari. A partir d'un record de la infància del Litus, de la banda de Late Motiv, l'obra fa un viatge per la memòria de l'actor mentre es versionen cançons clàssiques de la rumba catalana de Peret, Los Amaya i El Gato Pérez, entre d'altres. 

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà