Teatre Tívoli
Teatre Tívoli
  • Teatre | Circ
  • Dreta de l'Eixample

Teatre Tívoli

Publicitat

Time Out diu

 El Tívoli és un dels teatres centenaris de la ciutat. Tot i que va obrir el 1849 als anomenats Jardins del Tívoli, el teatre actual, al carrer Casp, al costat de Ràdio Barcelona, data del 1918. Només entrar-hi notareu l’estil "neorococó" on hi abunden les motllures i els motius vegetals en color daurat, així com el vermell de seients i cortines.

Des del 1991 s'ha recuperat definitivament per al teatre i amb espectacles de tot tipus: El Tricicle, La Cubana, teatre de text, ballet clàssic, dansa i concerts.

Detalls

Adreça
Casp, 8
Eixample
Barcelona
08010
Transport
Catalunya (M: L1-L3), Passeig de Gràcia (M: L2-L3-L4)

Què hi ha ara mateix

Priscilla, reina del desierto. El musical

'Priscilla, reina del desierto. El musical' torna a Barcelona amb una nova producció per celebrar el 30è aniversari de la pel·lícula i els 18 anys de l'estrena mundial del musical a Sydney. A partir de l'1 d'octubre i durant deu setmanes, al Teatre Tívoli, reviurem aquesta història aclamada, basada en el film guardonat amb un Oscar i reconeguda amb els premis Tony i més de 65 altres premis internacionals. La història ens porta a seguir el viatge de tres artistes drag que han rebut una invitació per actuar en un resort. Per arribar-hi, han d'enfrontar-se al desert australià a bord de l'autobús anomenat Priscilla. Aquest viatge no només és una cerca d'amor i amistat, sinó que les posa en situacions inversemblants, incloent-hi moments d'homofòbia. L'obra destaca pel seu elenc de 40 artistes, que actuaran amb més de 500 vestits diferents i també per la música i pel seu esperit ballable, ja que inclou clàssics de tota la història del pop com els de Tina Turner, Madonna i molts més. Ja es poden adquirir les entrades al web del musical. Consulta quins altres musicals es poden veure a Barcelona.

  • Musical
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà