Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Teenage Dream

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Creació: Albert Pérez Hidalgo, Guillem Gefaell, Margherita Mantovani, Nicolas Chevallier, Oscar Palenque, Xavier Torra. Amb: Albert Pérez Hidalgo, Guillem Gefaell, Xavier Torra.

Hi ha tesis doctorals sobre Lady Gaga i teatre amb Miley Cyrus. El pop s'ha convertit en el "gran explicador" de la nostra societat. Projecte Nisu ha escollit el personatge perfecte per il·lustrar el buit que plana sobre el 'teenager' alletat amb Disney i deslletat amb les seves estrelles caigudes. Miley, primer plàstic rosa, després làtex negre. Ídol perfectament prefabricat en qualsevol de les seves encarnacions, princesa o diva del 'twerking'.

'Teenage dream' és una proposta interessant que s'esforça per no ser convencional. Acció única (l'aniversari d'una adolescent) que es repeteix per mostrar el desgast d'uns codis fixats pels adults per convertir els seus fills en una foto-fixa de la seva vida familiar. Éssers que només aconsegueixen fer-se visibles davant dels altres quan fan servir la bola de demolició de la rebel·lia, encara que sigui plastificada.

Detalls

Adreça
Preu
12-15 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà