Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Testimoni de càrrec

  • Teatre
  • Crítica de Time Out
Testimoni de càrrec
© Martí E. BerenguerTestimoni de càrrec
Publicitat

Time Out diu

Autor: Agatha Christie. Adaptació/traducció: Marga Parrilla. Direcció: Pepa Calvo. Amb: Jordi Coromina, Empar López, Pep Martínez, Muntsa Tur, Lluis Altés, Enric Cervera, Montse Miralles, Sergio Alfonso, Berton Fernández.
 
El referent d’una obra de teatre que es converteix en pel·lícula acaba sent aquesta. 'Testimoni de càrrec' va ser primer un relat curt que Agatha Christie va adaptar per al teatre. Billy Wilder va fer la versió cinematogràfica (1957) gràcies a la qual Charles Laughton va ser nominat als Òscars. I aquest és el referent d’aquesta atrevida proposta del Teatre del Raval en una producció amb onze veterans intèrprets.
 
Una adaptació que  segueix quasi fil per randa les escenes i fins i tot les accions de la pel·lícula intentant superar les dificultats que això comporta. Jordi Coromina, com l’advocat estrella, i Empar López, com a testimoni de càrrec, tiren de la brillant història amb interpretacions notables dintre d’un conjunt tan entregat com irregular i en el marc d’una direcció més voluntariosa que exigent. Ben segur, però, que amb més funcions, la proposta agafarà força.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
24 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà