Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els teatres de Barcelona - A

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tots els teatres de Barcelona - A

Advertising

Almazen

Teatre El Raval

Un espai de creació amb ànima de circ entre parets de pedra. Així es descriu l'Almazen, el teatre amb programació estable de clown de la ciutat on tenen porta oberta els creadors emergents, narradors, músics en acústic i també el cinema experimental.

Almeria Teatre

Teatre Vila de Gràcia

Als anys 60, el teatre formava part de la Casa d'Almeria i durant molt de temps també va funcionar com a bingo. Recuperat i modernitzat respectant l'estructura original, l'Almeria és la seu de la companyia Gataro, que organitza el Festival Barcino.

Advertising

Antic Teatre

Teatre Experimental Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Antic Teatre-Espai de Creació és un centre cultural i social de pes en l'escena independent de la ciutat. La seva missió és donar suport i fomentar la capacitat d'experimentació, creació, producció i difusió dels artistes. També treballa en la investigació de nous llenguatges del cos i el moviment i les noves dramatúrgies.

Teatre Apolo
Teatre Apolo

Apolo Teatre

Teatre Comèdia El Poble-sec

L'Apolo Teatre és un dels veterans del Paral·lel. Va néixer el 1901 com a barraca on es realitzaven espectacles musicals i el 1904 es consolidà com a teatre de la mà dels germans Soriano. La sarsuela, la revista i el music-hall van ser durant anys l'especialitat de la sala, on a mitjans del segle XX van estrenar-hi muntatges referents de les arts escèniques com Margarida Xirgu. La sala, ara amb una clara vocació per la comèdia, té capacitat per a prop de 900 persones.

Advertising

Ateneu Popular 9Barris

Què fer La Trinitat Nova

L'Ateneu Popular de 9Barris és un centre cultural públic en què l'acció ciutadana y artística serveix com una eina de transformació social. A través de procesos que desenvolupen activitats artístiques, culturals, socials y educatives que volen millorar la creativitat, la participació, la solidaritat i la cohesió social. L'Ateneu també destaca per la seva tasca com a productor de circ, un projecte que té com a resultat més visible el Circ d'Hivern.

Advertising

Teatre Akadèmia

Teatre L'Antiga Esquerra de l'Eixample

El Teatre Akadèmia és un nou espai teatral situat a l'Eixample Esquerre que va iniciar les activitats el 2007 i que ara reobre les seves portes amb una programació estable.

Advertising
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising