Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els teatres de Barcelona - B

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tots els teatres de Barcelona - B

Advertising

BARTS (Barcelona Arts On Stage)

Música Espais musicals El Raval

L'antic Artèria Paral·lel, el teatre que va obrir portes el 2010 sota la titularitat de la Societat General d'Autors i Editors, aixecada allà on antigament hi havia hagut Studio 54 i el Gran Teatro Español –sala inaugurada el 1909 coneguda pel vodevil francès i les sarsueles–, és, des de 2013, el BARTS (Barcelona Arts On Stage). L'espai, gestionat per la promotora The Project, té dues sales: la principal té un aforament de 900 localitats amb seient o 1.500 combinant localitats de peu i assegudes, i a la sala club hi caben fins a 130 espectadors.

BTM

Teatre El Poble-sec

Concebut com a palau poliesportiu multiusos de titularitat municipal, l'antic Palau dels Esports és a l'actualitat el Barcelona Teatre Musical, un recinte amb 3.500 localitats que acull diferents tipus d'esdeveniments, des d'esportius fins a grans musicals arribats del West End.

Advertising

Teatre Borràs

Teatre Comèdia Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Com bona part dels teatre antics de la ciutat, el Borràs també va ser cinema abans de ser teatre. Va obrir les portes el 1931 i, després de canviar de nom i de gerents, es convertí definitivament en espai per a les arts escèniques el 1995. Pertany al Grup Balañá.

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising