Time Out a la teva bĂşstia d'entrada

Cerca

Tots els teatres de Barcelona - L

Publicitat
 • Teatre
 • Les Corts

El 1995 faltaven espais per a la creació artística i les companyies de dansa i en aquest context va néixer La Caldera. Un equip format per professionals com Montse Colomé, Inés Boa, Alexius Eupierre, Lipi Hernández, Carles Mallol, Toni Mira, Maria Rovira, Sol Picó i Carles Salas, entre d'altres, es van associar per transformar l'antiga fàbrica de cinturons del barri en una plataforma de creació independent.

Publicitat
Publicitat
La Puntual
 • Teatre
 • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

A l'espai escènic de La Puntual els protagonistes són els putxinel·lis, les marionetes, les ombres xineses i qualsevol objecte que es deixi manipular. Antigament s'hi havia establert el taller de La Fanfarra, la companyia ànima del Teatre Malic que va agitar l'escena teatral fins el 2002. La sala, que pren el nom de la botiga on té lloc 'L'Auca del Senyor Esteve' de Santiago Rusiñol, la dirigeix un el manipulador Eugeni Navarro i és tot un referent com a espai escènic on descobreixen el teatre els petits espectadors.

Publicitat
La Seca
 • Teatre
 • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

La Seca, ubicada al barri del Born, és una fàbrica de creació contemporània dedicada a la creació, la producció i l'exhibició de teatre, dansa, màgica, circ i altres arts escèniques, tant visuals com musicals. La iniciativa del Brossa Espai Escènic també proposa activitats que fomenten l'estudi i l'experimentació de nous llenguatges creatius i programes de formació i reflexió.

Publicitat
La Villarroel
 • Teatre
 • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

La Villarroel s'ha distingit per la seva vitalitat i el seu compromís social i s'ha convertit en finestra per a la dramatúrgia contemporània, el teatre d'autor i sobretot, l'autoria catalana. Des de la seva creació ha estrenat més de 250 espectacles, la majoria en català i una vintena d'obres estrangeres.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat