Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els teatres de Barcelona - T

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tots els teatres de Barcelona - T

Advertising

Teatre Tantarantana

Teatre El Raval

El Tantarantana va engegar el 1992, amb un teatre amb capacitat per a 75 persones i una programació dedicada a adults i nens. La segona etapa, al carrer de les Flors, ha permès la consolidació artística d'aquest espai, una proposta basada en el text d'autors contemporanis de prestigi i poc representats a casa nostra.

Advertising

Teatre Tívoli

Teatre Circ Dreta de l'Eixample

El Tívoli és un dels teatres centenaris de la ciutat. Va obrir portes el 1849 als anomenats Jardins del Tívoli, però la seva ubicació al carrer Casp data de 1918. D'estil neorococó, està decorat amb motllures i motius vegetals amb policromia daurada que contrasta amb el color dels seients i les cortines. Des del 1991 s'ha recuperat com a teatre per l'escenari del qual han passat companyies com El Tricicle, La Cubana i també peces del repertori de ballet clàssic, entre d'altres.

Teatreneu

Teatre Comèdia Vila de Gràcia

Monòlegs, improvisació, màgia, espectacles familiars. Si us sedueix qualsevol d'aquestes propostes no deixeu de consultar la programació del Teatreneu, són especialistes en la matèria.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising